Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκληρή απάντηση Τσίπρα για ΔΟΛ: Όλα στο φως – Καμιά βοήθεια κάτω από το τραπέζι

Σκληρή απάντηση Τσίπρα για ΔΟΛ: Όλα στο φως – Καμιά βοήθεια κάτω από το τραπέζι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σκληρή απάντηση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Φώφη Γεννηματά έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του, στη συζήτηση για το αγροτικό, στη Βουλή, για τα όσα του καταλόγισαν σχετικά με το μέλλον του ΔΟΛ.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε το προηγούμενο διάστημα από τα Μέσα του Ομίλου και ζήτησε διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά:

«Με εγκαλείτε κ. Μητσοτάκη και κα. Γεννηματά για το ζήτημα του ΔΟΛ. Θέλετε να λογαριαστούμε; Για ποιον λόγο με εγκαλείτε; Ποιο είναι το αίτημά σας; Πρόκειται για ένα ιστορικό συγκρότημα το οποίο με έχει στοχοποιήσει χιλιάδες φορές. Ενάμιση χρόνο έρχεστε εδώ, κ. Μητσοτάκη, μία με τον Αρκά και μία με το editorial των Νέων. Μοιάζει αρκετά με το φύλλο του Θέμου Αναστασιάδη, του κομιστή, του φίλου σας.

Αυτή η εφημερίδα με τιμωρεί συστηματικά. Έγραψε ότι πήρα το σπίτι από πλειστηριασμό, ότι δίνω ψεύτικα πόθεν έσχες, ότι έχω off shore. Θα μπορούσα να πάρω και να ζητήσω να δοθούν δάνεια με «αέρα» όπως έκαναν οι προηγούμενοι, για να σωθεί, δεν θα το κάνω όμως.

Ένας πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε να συμμετάσχει στην προσπάθεια για διάσωση και μιλάτε για Βόρεια Κορέα. Ο κ. Μιχελάκης έγινε πρόσφατα διευθυντής στον ΑΝΤ1. Είπαμε τίποτα; Ο υιός του κ. Ψυχάρης ήταν συνάδελφος σας, εδώ. Έχω κι άλλα παραδείγματα. Την κα. Σπύρακη, τον κ. Καψή. Είπαμε τίποτα;

Τα Μέσα ενημέρωσης εδώ και χρόνια περνούν δομική κρίση και εξαιτίας της τεχνολογίας. Η αξιοπιστία του χώρου πλήττεται. Ο χώρος υποβαθμίζεται. Λειτουργεί ως προπαγανδιστικός μηχανισμός και αυτό είναι έλλειμμα για τη δημοκρατία.

Κανένας άλλος πρωθυπουργός δεν δέχθηκε τέτοιο πολιτικό μπούλινγκ όσο εγώ. Οι τίτλοι και οι εργαζόμενοι είναι κάτι ξέχωρο. Δεν είδαμε πολλά δάκρυα όταν έκλεισε η «Ελευθεροτυπία». Αν βρεθούν επενδυτές, θα συμβάλλουμε στα πλαίσια του νόμου. Μέχρι στιγμής επενδυτές δεν υπάρχουν, η ιδιοκτησία απ’ όσο γνωρίζω δεν θέλει να βάλει χρήματα και οι τράπεζες δεν θα δώσουν «αέρα» δάνεια.

Εμείς έχουμε διάθεση να βοηθήσουμε, δεν θα γίνει κάτω από το τραπέζι. Δεν θα γίνει όπως μάθαμε στο παρελθόν. Δεν θα γίνει φωτογραφικά. Δεν θα γίνει χωρίς τη συναίνεση των πολιτικών κομμάτων. Αν υπάρχει θεσμική βούληση για πλαίσιο ισότητας όλων των Μέσων, συμφωνούμε. Όλα στο φως. Δεν παίζουμε κάτω από τις κουρτίνες.

Ας σταματήσουν τα κροκοδείλια δάκρυα από κάποιους. Τους ενδιαφέρουν άλλα πράγματα και όχι οι τύχες των εφημερίδων και των εργαζομένων».

Δείτε και το βίντεο με το απόσπασμα της ομιλίας του Πρωθυπουργού:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...