Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βορίδης: Όχι σε εθνική συνεννόηση “με ψεύτες, απατεώνες και αναξιόπιστους”

Βορίδης: Όχι σε εθνική συνεννόηση “με ψεύτες, απατεώνες και αναξιόπιστους”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Έχει καταστεί σαφές ότι ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του δεν έχουν σχέδιο για τη χώρα, δεν έχουν στρατηγική. Η αργοπορία στο κλείσιμο της αξιολόγησης και οι δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί δημοψηφίσματος ή περί δραχμής έχουν επαναφέρει την Ελλάδα στο εφιαλτικό α’ εξάμηνο του 2015», τόνισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης.

Στον αντίποδα, ο κ. Βορίδης ανέφερε ότι στρατηγικός στόχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι «η παραμονή της χώρας στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ενίσχυση της εθνικής κυριαρχίας, η δημιουργία εξωστρεφούς ανταγωνιστικής οικονομίας, ένα σύστημα υγείας που δεν θα αφήνει κανέναν πίσω, ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τους αδύναμους και μια Παιδεία που θα ανταγωνίζεται τα καλύτερα σχολεία και πανεπιστήμια του κόσμου».

Παράλληλα, ο κ. Βορίδης, απαντώντας σε όσους προτείνουν εθνική συνεννόηση, τόνισε ότι «δεν είναι δυνατό να συνεννοηθείς με ψεύτες, απατεώνες και αναξιόπιστους» και ξεκαθάρισε ότι μετεκλογικά δεν θα μπορούσε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και τη Χρυσή Αυγή.

Επίσης, ανέφερε ότι η ΝΔ έχει το δικό της σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας, σχέδιο που περιλαμβάνει μείωση των δημόσιων δαπανών, μειώσεις της φορολογίας, ενίσχυση της αυτοδιοίκησης, αξιολόγηση στο Δημόσιο, υποχρεωτική κινητικότητα και μείωση της γραφειοκρατίας.

Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ επισήμανε ότι συμφέρει τη χώρα μια βραχεία εκλογική περίοδος, καθώς η τωρινή κυβέρνηση «υπονομεύει κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού και αλλαγής του κράτους». «Όσο περισσότερο μένει, τόσο η Ελλάδα δεσμεύεται στον λάθος δρόμο, τόσο οι αλλαγές γίνονται δυσκολότερες, τόσο μεγαλύτερη προσπάθεια θα απαιτηθεί», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...