ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφημερίδα Ντοκουμέντο, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρέβα Μητσοτάκη, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να δημοσιοποιήσει «το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων, τόσο των δικών του όσο και της συζύγου του» καλεί τον πρόεδρο της Ν.Δ. ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento.
«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, το οποίο εμφανίζει τη σύζυγο του Κ. Μητσοτάκη, Μ. Γκραμπόφσκι, να κατέχει offshore εταιρεία συνιστά ένα επιπλέον στοιχείο που κάνει επιτακτική την ανάγκη να δημοσιοποιηθεί το πόθεν έσχες της συζύγου του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της.
«Η περιουσία του κυρίου Μητσοτάκη και της οικογένειας του δεν αποτελεί προσωπικό δεδομένο. Ο επικεφαλής της Ν.Δ. οφείλει, για νομικούς και, κυρίως, για πολιτικούς λόγους να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό στην δημοσιοποίηση του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων τόσο των δικών του όσο και της συζύγου του» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας ότι «η ύπαρξη σκιών για ένα τόσο σοβαρό θέμα βλάπτει εντέλει την ίδια τη δημοκρατία».
























































