Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Κουρουμπλής χορεύει το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας – Τι “συμβουλεύει” τη ΝΔ (βίντεο)

O Κουρουμπλής  χορεύει το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας – Τι “συμβουλεύει” τη ΝΔ (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ την Κυριακή το πρωί με τον Γιώργο Αυτιά, ήταν ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο δημοσιογράφος αρχικά παρουσίασε βίντεο με τον υπουργό Ναυτιλίας να χορεύει το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας στον εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυση του σωματείου παραπληγικών και στην συνέχεια η συζήτηση περιστράφηκε στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές.

«Εδώ υπάρχει ένα ζήτημα που έχει να κάνει με τη συνέπεια των θεσμών» είπε ο κ. Κουρουμπλής κατηγορώντας τους δανειστές για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει κλείσει η αξιολόγηση.

«Αυτό δεν ήταν μέσα στη συμφωνία, μας ζητάνε τώρα καινούρια μέτρα» συνέχισε ο υπουργός Ναυτιλίας και τόνισε ότι «η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει».

«Η χώρα δεν έπρεπε να μπει σ’ αυτή την περιπέτεια. Το ποιοι ευθύνονται, το γνωρίζει ο λαός» πρόσθεσε και εκτίμησε ότι «μια κατάσταση όπως αυτή θα πάει σε μια συμφωνία εκ των πραγμάτων».

«Όπως και πέρσι λέγανε θα εφαρμοστεί ο κόφτης, ο κόφτης δεν εφαρμόστηκε διότι η οικονομία πήγε καλά» επιχειρηματολόγησε ο υπουργός Ναυτιλίας.

«Τον Απρίλιο με τα στοιχεία της Eurostat θα καταγραφεί ένα θετικό πρόσημο της οικονομίας» παρατήρησε ο υπουργός και συνέχισε :
«Ας κάνουν λίγη υπομονή αυτοί που βιάζονται να πέσει η κυβέρνηση» .

Όταν η χώρα έχει μια πολιτική σταθερότητα και όταν μπει και στην ποσοτική χαλάρωση θα δοθεί μια δυνατότητα ανάκαμψης, ανέφερε ακόμη.

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι οι κυβερνήσεις του Αλέξη Τσίπρα δεν μείωσαν την ανεργία, ο υπουργός Ναυτιλίας απάντησε: «Μια χώρα που μπήκε σε αυτή την καταστροφή αν θεωρεί κανείς ότι είναι εύκολο να αναταχθεί…».

Το επόμενο ερώτημα που δέχθηκε ο κ. Κουρουμπλής ήταν αν η κυβέρνηση θα δεχθεί μείωση αφορολογήτου προκειμένου να σώσει τις συντάξεις.

«Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να δεχθεί μείωση συντάξεων» διαβεβαίωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και έκανε λόγο για μέτωπο της κυβέρνησης κατά της φοροδιαφυγής με σκοπό να διευρυνθεί η φορολογητέα ύλη.

«Όταν είμαστε σε μια διαπραγμάτευση εγώ δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει» ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής όταν δέχθηκε νέο ερώτημα αν η κυβέρνηση θα δεχθεί μείωση του αφορολόγητου ορίου.

«Την Τετάρτη έχουμε μια κρίσιμη συνάντηση και μπορεί να δοθεί μια διέξοδος» είπε αναφερόμενος στις συνομιλίες Μέρκελ-Λαγκάρντ-Γιούνκερ.

«Η κυβέρνηση αυτή έχει ενάμιση χρόνο στην κυβέρνηση. Θα κάνει λίγο υπομονή η ΝΔ και θα πρέπει να πείσει τον κόσμο γιατί αυτά που λέει σήμερα δεν τα έκανε χθες» έκλεισε την τοποθέτησή του ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...