Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΝΔ ζητούσε ενημέρωση για τη συμφωνία αλλά… εξαφανίστηκε στη Βουλή (φωτο)

Η ΝΔ ζητούσε ενημέρωση για τη συμφωνία αλλά… εξαφανίστηκε στη Βουλή (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Mετά την ολοκλήρωση του Eurogroup την περασμένη Δευτέρα, οι βουλευτές της ΝΔ ξιφουλκούσαν κατά της κυβέρνησης, απαιτώντας άμεση ενημέρωση της Βουλής.

Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο, να μιλήσουν και για “συνταγματικό θέμα”, διότι ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν πήγη στη Βουλή, αμέσως μόλις επέστρεψε από τις Βρυξέλλες.

Τελικά, όλα αυτά, αποδείχθηκε ότι ήταν απλά ένα ακόμα “πυροτέχνημα” της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και αυτό γιατί σήμερα Παρασκευή, κατά την “Ώρα του Πρωθυπουργού”, όταν ο Αλέξης Τσίπρας προσήλθε στη Βουλή για να απαντήσει για τη συμφωνία στο Eurogroup, μετά από επίκαιρη ερώτηση του Βασίλη Λεβέντη, η απουσία των βουλευτών της ΝΔ και του αρχηγού της, ήταν εκκωφαντική.

Ο πρωθυπουργός στηλίτευσε την απουσία του Κυρ. Μητσοτάκη από τη σημερινή συζήτηση, επισημαίνοντας ότι «άλλοι συνάδελφοί του προτιμούν να κρύβονται πίσω από μονολόγους. Εγώ θα είμαι εδώ για τους αρχηγούς των κομμάτων κάθε Παρασκευή, και σε εύκολες και σε δύσκολες ερωτήσεις και σε εύκολες και σε δύσκολες στιγμές. Μπορείτε να με κατηγορήσετε για πολλά αλλά όχι ότι κρύβομαι, άλλοι κρύβονται και αυτό φαίνεται από τα άδεια έδρανα».

«Ειδικά ο Κ. Μητσοτάκης που πρωταγωνίστησε στα σενάρια της καταστροφής γιατί δεν λέει τίποτα; Ειπώθηκε ότι είχε κρυολόγημα. Δεν μπορούσε να κάνει γραπτή δήλωση; Δεν μας έλεγε την περασμένη εβδομάδα ότι «μας οδηγείτε στην καταστροφή»; Αν ο αρχηγός σας που το έβαλε στα πόδια εμφανιστεί στη Βουλή , εγώ θα μείνω στη Βουλή μέχρι το βράδυ για να του απαντήσω. Τα στελέχη της ΝΔ και ο επικοινωνιακός μηχανισμός που έχει στηθεί για να προστατεύουν τη ΝΔ ανακάλυψαν ότι ο Ευκλ. Τσακαλώτος είναι εξαφανισμένος. Δεν ξέρω αν πήγαν και στην Νικολούλη και τον Χαρδαβέλα», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε απευθυνόμενος στη ΝΔ: «αυτό που αναμένουμε είναι πότε θα μιλήσει ο αρχηγός σας. Είναι δύσκολο διότι βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο».

οι τέσσερις όλοι κι όλοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που φαίνονται σε κάποιες φωτογραφίες, ανταποκρίνονται πλήρως στην έκφραση «τρεις κι ο κούκος».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζόνας ο Κ. Μητσοτάκης – Οι πολίτες θα του στείλουν ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου

Κασσελάκης για δήλωση Βίκυς Φλέσσα: «Το ξέρατε ότι είστε … δολοφόνοι;»

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Ενοχή του οδηγού της Ντ. Μπακογιάννη για τον θάνατο του Ιάσανα Λαλλαούνη ζητεί ο Εισαγγελέας

Στα κρατητήρια ο Κ. Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα για την επίθεση στον Β. Γραμμένο στη Βουλή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...