Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοροϊδία: Έψαχναν τον Καραβέλα της Siemens στην Λ. Αμερική και ήταν στην Αντίπαρο!

Κοροϊδία: Έψαχναν τον Καραβέλα της Siemens στην Λ. Αμερική και ήταν στην Αντίπαρο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε μια αποκάλυψη φωτιά προχωρά η εκπομπή του Alpha «Checkpoint» αναφορικά με την αμαρτωλή υπόθεση της Siemens και τον φυγόδικο πρωταγωνιστή του σκανδάλου, Χρήστο Καραβέλα.

Στην εκπομπή που θα μεταδοθεί το Σάββατο κάτοικος της Αντιπάρου δηλώνει ότι την ώρα που οι αρχές καταζητούσαν τον Χρήστο Καραβέλα στη Λατινική Αμερική εκείνος βρισκόταν στην πολυτελή βίλα του στην Αντίπαρο, φτάνοντας μάλιστα στο νησί με κότερο.

Στην εκπομπή ένας γείτονάς περιγράφει προκλητικά στιγμιότυπα από τη «μεγάλη ζωή» που έκανε στην Αντίπαρο ο Χρήστος Καραβέλας. Απεσταλμένος της εκπομπής στο νησί εντόπισε μάλιστα τα ακίνητα της οικογένειας Καραβέλα και πως αυτή τα εκμεταλλεύεται σήμερα.

Η εκπομπή φιλοξενεί ακόμη ένα πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου της μεταπολεμικής Ελλάδας, τον Ζαν Κλοντ Όσβαλντ.

Ο μυστηριώδης γαλλοελβετός τραπεζίτης, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική παρακολούθηση, (βραχιολάκι), μιλάει στη Γιάννα Παπαδάκου, λίγες ώρες πριν από την αναμενόμενη έναρξη της δίκης για τη Siemens.

O άνθρωπος που κατηγορείται ότι διαχειριζόταν τις μίζες της Siemens και των εξοπλιστικών, ανοίγει για πρώτη φορά τα χαρτιά του και περιγράφει, πώς και πού συναντούσε τους Έλληνες εμπλεκόμενους στα δύο μεγάλα σκάνδαλα, με ποιο τρόπο έπαιρνε τα χρήματα αλλά και ποιος ήταν ο ρόλος της ελβετικής τράπεζας στην οποία ήταν διευθυντικό στέλεχος.

Αναφέρεται ακόμη στην περίοδο της κράτησής του στις φυλακές Κορυδαλλού, μιλώντας για δραματικές συνθήκες και κοινωνική και προσωπική απομόνωσή του.

Τέλος στην εκπομπή, μιλάει για πρώτη φορά, ο Ηλίας Γεωργίου, ο άνθρωπος ο οποίος υπέγραψε την επίδικη σύμβαση 8002 της Siemens με τον ΟΤΕ και αποκαλύπτει την πορεία του χρήματος προς τον πρώην υπουργό και σημερινό υπόδικο Τάσο Μαντέλη.

Στην εκπομπή μιλούν επίσης ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, οι δικηγόροι Χριστόφορος Καπαρουνάκης και Σάκης Κεχαγιόγλου, ενώ στο στούντιο θα βρεθούν ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος και ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μπακογιάννη: Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για διάλυση – Ο Ανδρουλάκης δένει καθημερινά τα παπούτσια του Μητσοτάκη

Μπακογιάννη: Καμία βεντέτα με τον Αντώνη Σαμαρά

Μαξίμου σε Σαμαρά για την τροπολογία για τους μετανάστες: «Περαιτέρω ανάλυση είναι περιττή»

Εμφύλιος στη ΝΔ: Μετά την αντεπίθεση Σαμαρά, η Ντόρα τον κατηγόρησε για λαϊκιστή

Ο «κερατωμένος» ( ; ) βασιλιάς της Ισπανίας, η βασίλισσα είχε τον ίδιο εραστή με την αδελφή της κι ο ρόλος του πρώην βασιλιά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...