Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σημίτης: Δεν υπάρχει σχέδιο, φοβάμαι το ατύχημα

Σημίτης: Δεν υπάρχει σχέδιο, φοβάμαι το ατύχημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωζώνη, Κώστας Σημίτης,

Τους φόβους του για τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται η διαπραγμάτευση εκφράζει σε συνέντευξή του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. «Φοβάμαι το ατύχημα. Φοβάμαι τον τρόπο που γίνεται η διαπραγμάτευση» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία, την οποία παραχώρησε στη Σία Κοσιώνη και στον Παύλο Τσίμα και θα προβληθεί την Τρίτη 28 Μαρτίου στις 12.00 τα μεσάνυχτα, ο κ. Σημίτης αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Τι υπάρχει για τη διαδικασία ανάπτυξης. Η κυβέρνηση αποφάσισε να θεσπίσει ένα αναπτυξιακό συμβούλιο. Έκανε έναν μεγαλόπρεπο νόμο αλλά δεν το συγκρότησε. Και συγκρότησε μονάχα μια επιτροπή ανάπτυξης, το αναπτυξιακό συμβούλιο, της οποίας ποιος είναι πρόεδρος; Πρόεδρος είναι ένας αμερικανός καθηγητής ο οποίος θέλει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Είναι δυνατόν να είναι αυτός πρόεδρος της αναπτυξιακής επιτροπής; Και αυτή η αναπτυξιακή επιτροπή που θα δείξει πώς θα γίνει η ανάπτυξη θα συνεδριάζει κάθε τρίμηνο, αφού έρθουν οι διάφοροι απ’έξω».

Στο ερώτημα «υπονοείτε ότι υπάρχει πίσω κείμενο;», ο πρώην πρωθυπουργός απαντά: «Υπονοώ το εξής. Ότι οι συνθήκες είναι κακές. Και όταν οι συνθήκες είναι κακές και υπάρχουν όλες αυτές οι δυσκολίες, δεν είναι εύκολο να πεις τι θα γίνει αύριο. Και πρέπει να προσέχεις μη συμβεί η καταστροφή».

Ερωτηθείς αν φοβάται το ατύχημα ή το σχέδιο, ο κ. Σημίτης απαντά: «Όχι σχέδιο δεν πιστεύω να υπάρχει. Φοβάμαι το ατύχημα. Φοβάμαι τον τρόπο που γίνεται η διαπραγμάτευση”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ευρώ: 25 χρόνια επιτυχίας και γκρίνιας

Μετά από 15 χρόνια

Ο Κασσελάκης είπε γιατί δεν πήγε στην «αποθέωση» Σημίτη: «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους αυτούς»

Τιμώντας τον «ανεκτίμητο» κύριο Σημίτη

Πληθωρισμός: 2.9% στην ευρωζώνη αλλά 3,9% στην Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...