Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκουρλέτης: Βαποράκια συμφερόντων τα στελέχη της Ν.Δ. – Στόχος η αλλαγή της κοινωνίας

Σκουρλέτης: Βαποράκια συμφερόντων τα στελέχη της Ν.Δ. – Στόχος η αλλαγή της κοινωνίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με σκληρή γλώσσα μίλησε για τη Νέα Δημοκρατία και τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, χαρακτηρίζοντας «βαποράκια συμφερόντων» τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην Ηλιούπολη, ο υπουργός δήλωσε πως «σώσαμε τα δίκτυα, ο ΑΔΜΗΕ σώθηκε, για τον υπόλοιπο μισό αιώνα διασφαλίσαμε το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ», ενώ αναφέρθηκε στον Σκάι (ο οποίος μάλιστα είναι χορηγός επικοινωνίας της αποψινής εκδήλωσης) για την επίθεση που δεχόταν ως υπουργός Ενέργειας για τις ιδιωτικοποιήσεις με αιχμή την εξέλιξη με την εταιρεία Socar.

«Δεν με πείραζε καθόλου η επίθεση, έλεγα για να με χτυπά ο Σκάι κάτι καλό κάνω.Πάρα πολλές αναλύσεις και ρεπορτάζ είναι ψευδείς ειδήσεις και αναρωτήθηκε εάν έγιναν από την κυβέρνηση όλα όσα έπρεπε να γίνουν για να μπουν κανόνες.

Η πρόθεσή μας ήταν πάντως να ρυθμίσουμε το τοπίο και να πληρώσουν όλοι όσοι έπρεπε», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος επίσης και στο θέμα των συμβασιούχων και τόνισε ότι ρωτήθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εάν πρέπει να αποκατασταθούν εργαζόμενοι πολλών ετών, κυρίως στις κοινωνικές δομές των δήμων.

Ο κ Σκουρλέτης είπε ότι το προσεχές διάστημα θα πάρει πρωτοβουλίες βάση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την κατάχρηση της σύμβασης εργασίας:«Είμαστε σε μια οριακή στιγμή, οι δανειστές έρχονται με σκληρές προτάσεις.Επιθυμούμε βιωσιμότητα όχι μόνο οικονομική αλλά και κοινωνική, δεν μπορούμε να δεχτούμε η εργασία να γέρνει.

Δεν υπάρχουν βεβαιότητες αν θα τα καταφέρουμε, έχουμε βεβαιότητες για τις προθέσεις μας.Δεν θα φτιάξουμε όμως το δικό μας αριστερό success story.Για το ασφαλιστικό μας έλεγαν ότι τα πράγματα θα είναι χειρότερα, όπως μας έλεγε νυχθημερόν ο Σκάι,.
Το 80% πλήρωσαν λιγότερα.

Πρέπει να μιλήσουμε με τον κόσμο να πούμε όλα αυτά που γίνονται».

“Θα είμαστε πάντα η Αριστερά της εποχής μας”

Ο κ Σκουρλέτης τόνισε ακόμα ότι αναμένονται κινήσεις για τους ανθρώπους που περιμένουν ακόμα και χρόνια να πολιτογραφηθούν.
Αναφερθείς στις προτάσεις του Δ.Ν.Τ. για τα εργασιακά εκτίμησε ότι δεν ενδιαφέρεται για την αποπληρωμή του χρέους αλλά επιθυμεί την αλλαγή της Κοινωνίας για αυτό δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να πει ότι αυτό το πρόγραμμα είναι δικό μας και για αυτό δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να σταματήσουμε να διαπραγματευόμαστε, τόνισε ο κ Σκουρλέτης, για να καταλήξει:
«Πάνω από όλα η έναρξη μας πρέπει να είναι ο μετασχηματισμός της Κοινωνίας, πρέπει πάντα να οραματιζόμαστε από τις αξίες της Αριστεράς.

Δεν θα βολευτούμε ποτέ σε μια μίζερη διαχείριση των μνημονίων, θα είμαστε πάντα η Αριστερά της εποχής μας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της ΝΔ Αγγ. Δεληκάρη

Καβάλα: Χαστούκισαν τη βουλευτή της Ν.Δ., Αγγελική Δεληκάρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...