Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Πάρτι” στην Υγεία αποκάλυψε ο Πολάκης: “Βρυκόλακας” ο Σημίτης

“Πάρτι” στην Υγεία αποκάλυψε ο Πολάκης: “Βρυκόλακας” ο Σημίτης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έγγραφα τα οποία αποκαλύπτουν το μεγάλο «γλέντι» στην Υγεία παρουσίασε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, στη συζήτηση επί των προτάσεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει τα πεπραγμένα στον χώρο της Υγείας, ο Παύλος Πολάκης.

«Η μισή φαρμακευτική δαπάνη επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ήταν μαύρο χρήμα. Κάποιος φταίει. Ποιος το διοργάνωσε;», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Για κοινωνικό φαινόμενο μίλησε κάποιος βρυκόλακας (σ.σ. Σημίτης) που βγήκε από την ντουλάπα σχετικά με τη διαφθορά. Ναι, αλλά κάποιος τη καθοδηγούσε. Θα μας απαντήσει κανείς για τα σκάνδαλα; Δεν πρέπει να τα διερευνήσουμε; Με αυτά παράσιτα θέλει να κυβερνήσει ξανά ο Μητσοτάκης;»

Στη συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός υγείας χαρακτήρισε το ΚΕΕΛΠΝΟ ως μαυσωλείο της διαφθοράς και offshore της κυβερνήσεων, ενώ αναφέρθηκε και στη Novartis και στο «Ερρίκος Ντυνάν».

«Να μην ελέγξουμε τον πρόεδρο του, ή το κτίριο; ή την προγραμματική σύμβαση ΚΕΕΛΠΝΟ – ΟΚΑΝΑ. Να μην δούμε τις κάμερες για τη γρίπη; Λήθη στο παρελθόν; Να μην δούμε την απευθείας ανάθεση στο ΣΚΑΙ; Γι’ αυτό ο ΣΚΑΙ βγάζει του Μαραντζίδη τις δημοσκοπήσεις, του ΠΑΜΑΚ», είπε στη συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και μίλησε για νούμερα: «Πρώτη φορά γίνεται εξεταστική για την υγεία και αυτό γιατί δεν μας έχουν στο χέρι. Βοούσε ο τόπος από εκατοντάδες δημοσιεύματα και τα θάψατε όλα. Από το 1981 ως το 2010 δόθηκαν 265 δισ ευρώ στην υγεία και από αυτά το 60% ήταν δημόσια και το 40% ιδιωτική δαπάνη. Από αυτά ήταν μαύρο χρήμα, υπερτιμολόγησης, ληστείας του ελληνικού λαού και αυτό έγινε με τις ευλογίες της πολιτικής εξουσίας που κυβέρνησε τον ελληνικό λαό. Οι βηματοδότες στην Ελλάδα ήταν 6.500 ευρώ και στην Ευρώπη 1.200».

Κλείνοντας την ομιλία του ο Παύλος Πολάκης είπε: «Θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες. Πρέπει να βρεθεί η διαδρομή του μαύρου χρήματος. Κάποιοι να κοιμούνται ανήσυχοι».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη η πρόταση δυσπιστίας

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Νίκος Ανδρουλάκης για Μιχάλη Χαραλαμπίδη: Αποχαιρετώ έναν βαθιά δημοκράτη, πατριώτη και ιδεολόγο

Πέθανε ο συγγραφέας και ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Ανδρουλάκης σε βουλευτές ΝΔ: Χειροκροτώντας τον κ. Καραμανλή, είστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...