Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρουκέτες Λυμπερόπουλου: Θα επιστρέψω στη Ν.Δ. όταν τελειώσει η κατάληψη Μητσοτάκη

Ρουκέτες Λυμπερόπουλου: Θα επιστρέψω στη Ν.Δ. όταν τελειώσει η κατάληψη Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με μια ανακοίνωση γεμάτη αιχμές για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχολίασε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί, Θύμιος Λυμπερόπουλος, τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη στον τηλεοπτικό σταθμό «Blue Sky», αναφορικά με το τι «πρέπει» να κάνουν οι ιδιοκτήτες ταξί σχετικά με την Uber.

«Δεν μπορείς να σταματήσεις τις εξελίξεις. Είσαι υποχρεωμένος να προσαρμοστείς στην πραγματικότητα», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη, προκαλώντας την «έκρηξη» του Θύμιου Λυμπερόπουλου, ο οποίος σε ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας έκανε λόγο για «κατάληψη» της ΝΔ «από νεοφιλελεύθερη ηγεσία, μπολιασμένη με παγκοσμιοποιημένο ιό».

Παράλληλα, ο κ. Λυμπερόπουλος δεν άφησε αναπάντητη άλλη αναφορά της κ. Μπακογιάννη, σύμφωνα με την οποία η αποχώρησή του από τη ΝΔ συνδέεται με πολιτικές του φιλοδοξίες.

«Θα στενοχωρήσω την κα Μπακογιάννη, αφού δεν προέρχομαι από πολιτικό τζάκι που η αποκατάσταση των μελών του είναι αυτοσκοπός. Ως εκ τούτου, ούτε πολιτικές φιλοδοξίες έχω, ούτε πολιτική στέγη ψάχνω, ούτε βουλευτής θέλω να γίνω», σχολίασε ο κ. Λυμπερόπουλος συμπληρώνοντας πως θα επιστρέψει στη ΝΔ, μόνο όταν τελειώσει η κατάληψη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση του Θύμιου Λυμπερόπουλου:

«Η Ντόρα Μπακογιάννη επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι το ταξί πρέπει να προσαρμοστεί με την πραγματικότητα (uber) και ότι είναι πρόθυμη να μιλήσει με τους ταξιτζήδες για να εκσυγχρονίσουν τις υπηρεσίες τους και να διατηρήσουν (εδώ γελάμε) τη δουλειά τους.

Υποστήριξε δε, ότι οι αντιδράσεις των ταξιτζήδων έχουν σχέση με τις πολιτικές φιλοδοξίες του Θύμιου Λυμπερόπουλου. Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί σχολιάζοντας τη νέα δημόσια τοποθέτηση της κας Μπακογιάννη για τον κλάδο των ταξί δήλωσε:

Είναι αλήθεια ότι απομακρύνθηκα συνειδητά από τη Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα τελεί υπό –προσωρινή ελπίζω- κατάληψη από νεοφιλελεύθερη ηγεσία, μπολιασμένη με παγκοσμιοποιημένο ιο, για τον οποίο ο δικός μου οργανισμός και εκατομμυρίων άλλων(από τους 3.359.058 ψηφοφόρους της Ν.Δ το 2004) δεν έχει αντισώματα. Θα στενοχωρήσω την κα Μπακογιάννη, αφού δεν προέρχομαι από πολιτικό τζάκι που η αποκατάσταση των μελών του είναι αυτοσκοπός. Ως εκ τούτου, ούτε πολιτικές φιλοδοξίες έχω, ούτε πολιτική στέγη ψάχνω, ούτε βουλευτής θέλω να γίνω.

Εκφράζω μόνο τις αγωνίες, την αγανάκτηση, την οργή και την πικρία των συναδέλφων μου για τον τρόπο που η σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, υπονομεύει τη δουλειά τους και το μέλλον τους. Παραμένω πιστός οπαδός του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού και της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή και του Προκόπη Παυλόπουλου. Από αυτή τη Νέα Δημοκρατία δεν έφυγα ποτέ. Και σε αυτήν θα επιστρέψω με μεγάλη χαρά, όταν τελειώσει η κατάληψη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

ΣΥΡΙΖΑ για αποπομπή Παπασταύρου και Μπρατάκου από Μητσοτάκη: Καλή τύχη στους επόμενους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...