Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Η ελληνική κοινωνία θα “πιαστεί” και πάλι από τη ΝΔ

Μητσοτάκης: Η ελληνική κοινωνία θα “πιαστεί” και πάλι από τη  ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ελληνική κοινωνία «ψάχνει από κάπου να πιαστεί» και «θα πιαστεί και πάλι από τη ΝΔ, τη μεγάλη πολιτική δύναμη, η οποία μπορεί να εγγυηθεί πάνω απ’ όλα σταθερότητα, αξιοπιστία και σοβαρότητα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε στελέχη και μέλη του κόμματος, σε εκδήλωση στη Βέροια.

«Θέλουμε εκλογές το συντομότερο δυνατόν, διότι, μόνο οι εκλογές θα δώσουν πολιτική λύση στο πρόβλημα της χώρας» είπε ο κ. Μητσοτάκης. Επεσήμανε, ότι η ΝΔ θέλει εκλογές γιατί ξέρει ότι «ο χρόνος δουλεύει εις βάρος της χώρας» και πρόσθεσε: «Αισθανόμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι, να κάνουμε όλα όσα πρέπει να κάνουμε, για αλλάξουμε την Ελλάδα, την επόμενη μέρα».

«Θα εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε, θα εξακολουθούμε να παραμένουμε σε απόλυτη κομματική εγρήγορση, αυτό ζητώ και από τα στελέχη μας» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Πανηγυρίζουν σήμερα κάποιοι για το πρωτογενές πλεόνασμα. Δε θέλω να θυμίζω τι έλεγε ο κ. Τσίπρας για το δικό μας πρωτογενές πλεόνασμα, θα έχετε δει τα σχετικά βίντεο στο διαδίκτυο, θυμάστε πως έλεγε ότι είναι βαμμένο με αίμα» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε :

«Δε θα πω αυτό. Θα πω ότι είναι ένα πλεόνασμα, το οποίο δημιουργήθηκε από το υστέρημα των Ελλήνων πολιτών, από μια πολιτική υπερφορολόγησης, η οποία γονάτισε την επιχειρηματικότητα, γονάτισε τα νοικοκυριά και οδήγησε τελικά την οικονομία σε ύφεση. Με άλλα λόγια, είναι ένα πλεόνασμα το οποίο έχει λογιστικά χαρακτηριστικά, αλλά στην ουσία η πραγματική οικονομία, όπως γνωρίζετε πολύ καλά, αντιδρά με τον αντίθετο τρόπο. Διότι σήμερα, δεν υπάρχει άνθρωπος στην παραγωγική Ελλάδα ο οποίος δε θα μας πει ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Επενδύσεις δεν έρχονται, περισσότερες επιχειρήσεις κλείνουν από όσες ανοίγουν, οι νέοι άνθρωποι εδώ πέρα εξακολουθούν να φεύγουν στο εξωτερικό και η ελληνική κοινωνία είναι σε κατάσταση συλλογικής αφασίας και ψάχνει από κάπου να πιαστεί».

«Της λέμε, λοιπόν: Θα πιαστεί και πάλι από την ΝΔ. Τη μεγάλη πολιτική δύναμη, η οποία μπορεί να εγγυηθεί, πάνω από όλα, σταθερότητα, αξιοπιστία και σοβαρότητα» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε: «Διότι ξέρετε φίλες και φίλοι, οι ευρωπαίοι πάντα θα πιέζουν τη χώρα για πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα, όσο δε βλέπουν μια κυβέρνηση, η οποία είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει η ίδια ένα αξιόπιστο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Εστέρ Ντιφλό: Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δισεκατ. δολάρια τον χρόνο σε «ηθικό χρέος» στις φτωχές χώρες

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...