Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Συμπληγάδες που “πνίγουν” τον Μητσοτάκη – “Ικετεύει τον Καραμανλή για συνεννόηση”

Οι Συμπληγάδες που “πνίγουν” τον Μητσοτάκη – “Ικετεύει τον Καραμανλή για συνεννόηση”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ισορροπία τρόμου συνεχίζει να αναζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το στρατηγικό αδιέξοδο με την τρίτη αποτυχία πρόκλησης πολιτικών εξελίξεων από το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Η ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται εγκλωβισμένη μεταξύ των διαφορετικών έως και αντικρουόμενων θέσεων των εσωτερικών τάσεων της ΝΔ, την ώρα που η βάση της “βράζει” από τα νεοφιλελεύθερα χαρακτηριστικά, τα οποία επιχειρεί να προσδώσει στη ΝΔ, όπως διαφάνηκε εξώφθαλμα και από τις προτάσεις για δίδακτρα στα σχολεία και νοσήλια στην Υγεία που κφράστηκαν από το δεξί χέρι του κ. Μητσοτάκη, Θεόδωρο Πελαγίδη.

Η χθεσινή επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή – και όχι το αντίθετο όπως θα ήταν φυσιολογικό, η οποία διήρκησε 1,5 ώρα, ήρθε στον απόηχο της διαγραφής Παπακώστα για τα μάτια του Αντιπροέδρου, Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι σχέσεις του καραμανλικού στρατοπέδου της ΝΔ με την ηγεσία βαίνουν διαρκώς επιδεινούμενες, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις και διαρροές της ηγεσίας, όπως διαβεβαιώνουν ανώτατοι κομματικοί παράγοντες της γαλάζιας παράταξης που έχουν αποχωρήσει από το προσκήνιο του Μοσχάτου.

Την ίδια ώρα ωστόσο, η χθεσινή επίσκεψη προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του “σαμαρικού” μπλοκ της ΝΔ, με το αμιγώς σαμαρικό antinews.gr να εξαπολύει σφοδρή κριτική κατά της ηγεσίας, τονίζοντας ότι “ικετεύει τον Καραμανλή για συνεννόηση”.

“Είναι unfair για τον κ. Μητσοτάκη και λάθος συμβουλές του έδωσαν να πηγαίνει αυτός στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού. Αν θέλουν να δείξουν ομοψυχία ας συναντιούνται στα γραφεία του κόμματος κι όχι να βλέπουμε τον πρώην, κι εδώ και μια 10ετία «τουρίστα» της πολιτικής να δέχεται τον νυν και σίγουρο πρωθυπουργό που τρέχει όλη μέρα για να κερδίσει η ΝΔ. Έναν συνταξιούχο της πολιτικής τον σέβεσαι και πας στο χώρο του όταν αυτός δεν μπορεί. Ο κ. Καραμανλής δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να πάει στα γραφεία της ΝΔ; Έχει πάει άλλη φορά εκεί εκτός από τα εγκαίνια;Έκανε μέγα λάθος ο κ. Μητσοτάκης και δεν «παίζει» επικοινωνιακά να δείχνει ότι… ικετεύει τον πρώην για συνεννόηση”.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του antinews εδώ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της ΝΔ Αγγ. Δεληκάρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...