Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Πόνεσαν” οι Γερμανοί από το βέτο της Ελλάδας υπέρ της Κίνας – Εδώ Άνγκελα δεν είναι πια προτεκτοράτο σου!

“Πόνεσαν” οι Γερμανοί από το βέτο της Ελλάδας υπέρ της Κίνας – Εδώ Άνγκελα δεν είναι πια προτεκτοράτο σου!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Κίνα,

Το βέτο της Ελλάδας στους γερμανικούς σχεδιασμούς να εκβιάσουν την Κίνα, μήπως και κλείσουν καμία “δουλίτσα”, καταγγέλλοντας τη χώρα του Δράκου στον ΟΗΕ για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πόνεσε το Βερολίνο.

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε τη λύπη του “για την αδυναμία να βρεθεί κοινή θέση της EE και του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα”.

Όπως σχολίασε ο εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΕΞ Μάρτιν Σέφερ σε ερώτηση της γνωστής “πατριωτικής” μικρής κυκλοφορίας εφημερίδας “Τα ΝΕΑ”, “αυτό συνέβη για πρώτη φορά και είναι λυπηρό” και πρόσθεσε: “Για μας έχει σημασία η ομοθυμία και η ετοιμότητα να υποστηριχθούν οι οικουμενικές αξίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”.

Η Ελλάδα αποτρέπει κριτική στην πολιτική του Πεκίνου διαπίστωσε σε δημοσίευμά της η κεντροαριστερή εφημερίδα Φρανκφουρτερ Ρουντσάου. Παρέπεμψε σε διπλωμάτη της EE που επέκρινε τη συμπεριφορά της Ελλάδας με τη δήλωση: “Αυτό είναι αναξιοπρεπές, για να το πω προσεκτικά”, είπε ο διπλωμάτης της “αξιοπρεπούς” Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιχείρησε να εξαθλιώσει την Ελλάδα και να την μετατρέψει σε αποικία χρέους και προτεκτοράτο των ελίτ του Βερολίνου.

Οι Γερμανοί πόνεσαν πολλοί διότι θέλουν να κλείσουν δουλίτσες με την Κίνα και έτσι την εκβιάζουν. Γιατί οι Γερμανοί είναι γνωστοί εκβιαστές, το έχουμε βιώσει στο πετσί μας.

Η Ελλάδα από την άλλη, που δεν εκβιάζει κανέναν, έχει κλείσει συμφωνίες πολλών δισ. με την Κίνα λόγω της γεωγραφικής της θέσης και του βαθύτατου σεβασμού που τρέφουν οι Κινέζοι για τη χώρα μας.

Οι Κινέζοι εξάλλου θεωρούν ότι ο μόνος αρχαίος πολιτισμός που είναι ισάξιός τους είναι ο ελληνικός, για αυτό και συνδιοργάνωσαν με τη χώρα μας το Φόρουμ Αρχαίων Πολιτισμών, για αυτό και τίμησαν ιδιαιτέρως τον Έλληνα Πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στην Κίνα.

Όσο περνά ο καιρός και η Ελλάδα αυτονομείται από την εξάρτηση των Βρυξελλών, δημιουργώντας όλο και πιο στενές σχέσεις με τις ΗΠΑ, αναλαμβάνοντας για λογαριασμό των ΗΠΑ τη διαφύλαξη της σταθερότητας και της ειρήνης στα Βαλκάνια και σε συνεργασία με το Ισραήλ και την Αίγυπτο την ειρήνη στη Μέση Ανατολή και την ασφάλεια των υδρογονανθράκων της ανατολικής Μεσογείου, το Βερολίνο θα τρώει όλο και περισσότερα ηχηρά χαστούκια, όταν θα στρέφεται ενάντια στα εθνικά και οικονομικά μας συμφέροντα.

Οι Γερμανοί έχουν αρχίσει τώρα να συνειδητοποιούν ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον προτεκτοράτο τους. Ότι η χώρα υλοποιεί τον σχεδιασμό απεξάρτησης, που η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ούτε ήθελε να ακούει, προσκολλημένη στη γερμανική ηγεμονία.

Ο μόνος πραγματικός εθνικός κίνδυνος που αντιμετωπίζει η χώρα είναι ο γερμανόφιλος Κυριάκος Μητσοτάκης. Για να ασφαλιστεί ο νέος γεωπολιτικός ρόλος της χώρας μας και η απεξάρτησή μας από τις Βρυξέλλες, χρειάζεται χρόνος που υπερβαίνει τη θητεία μιας κυβέρνησης. Η Νέα Δημοκρατία λοιπόν, οφείλει να βρει έναν ηγέτη που να μην ανήκει στο γερμανικό παρεάκι, για να μπορέσει να συνεχίσει την ίδια εθνική γραμμή όταν κάποια στιγμή η Νέα Δημοκρατία θα γίνει κυβέρνηση, γιατί έτσι συμβαίνει στις δημοκρατίες.

Για την ακρίβεια, όλα τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη πρέπει να αποκλειστούν ως γερμανόφιλοι από τη διακυβέρνηση της χώρας, όπως και η Νέα Δημοκρατία οφείλει να προχωρήσει στο εσωτερικό της σε εκκαθάριση των φιλελέ γερμανόφιλων στοιχείων. Η Ελλάδα χρειάζεται αυτή τη στιγμή μια πατριωτική δυτική (όχι ευρωπαϊκή, αλλά δυτική) δεξιά και μια πατριωτική δυτική (όχι ευρωπαϊκή) δημοκρατική παράταξη, για να εξασφαλιστεί η ανέγερση της πατρίδας.

Η μεγαλύτερη απειλή για τη χώρα είναι η οριζόντια διασύνδεση νεοφιλελεύθερων γερμανόφιλων εκσυγχρονιστών, ανανεωτικών και μεταρρυθμιστών, ή όπως αλλιώς ονομάζονται αυτοί οι υπονομευτές της εθνικής μας κυριαρχίας και εθνικής ταυτότητας, αυτοί οι εχθροί της μεσαία τάξης και της δυναμικής αστικής τάξης, αυτοί οι αφελληνισμένοι παρασιτικοί ελιτίστες που περιφρονούν τον λαό, αυτοί οι απόγονοι των Κοτσαμπάσηδων που φόρεσαν “φιλοευρωπαϊκό” προσωπείο για να συνεχίσουν τις ίδιες πολιτικές υποτέλειας και εξάρτησης που χάραξε πρώτος ο μέγας “πατριάρχης” τους Ιωάννης Κωλέττης πριν 180 χρόνια.

Ο εχθρός του έθνους είναι οι φιλελέδες. Είναι εχθροί όλου του έθνους, είναι η πέμπτη φάλαγγα που τρύπωσε σε όλα τα κόμματα, δεξιά και αριστερά, για να μας διαλύσουν ως χώρα και έθνος. Τουρκόφιλοι, θαυμαστές του Τζορτζ Σόρος και της Χίλαρι Κλίντον, “κολλητάρια” του Ράμα, υπερασπιστές δήθεν των ανθρώπινων δικαιωμάτων αλλά ποτέ των Ελλήνων, γιατί οι Έλληνες για αυτά τα ανθρωπάρια δεν αποτελούν προφανώς ανθρώπους, οι φιλελέδες είναι καρκίνος στο σώμα της πατρίδας και του έθνους. Ηγέτης τους είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δυστυχώς ο πατριωτικός κόσμος της Νέας Δημοκρατίας έπραξε ένα οδυνηρό λάθος εκλέγοντάς τον αρχηγό της συντηρητικής παράταξης, ας φροντίσει αυτό το λάθος να μην γίνει και εθνικό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μέση Ανατολή: Η Κίνα στο πλευρό του Ιράν

Γερμανία: Απαγορεύει στον Γιάνη Βαρουφάκη την είσοδο και κάθε πολιτική δραστηριότητα στη χώρα

Γερμανία: Στο στόχαστρο ξανά η τρομοκρατία της RAF

DW: Γιατί (δεν) είχε δίκιο ο Σόιμπλε για την Ελλάδα

Γερμανία: Αυξάνεται η βία από τους μετανάστες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...