Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυστηρή προειδοποίηση Καμμένου στην Τουρκία: Είμαστε ισχυροί και θα προστατεύσουμε την ΑΟΖ

Αυστηρή προειδοποίηση Καμμένου στην Τουρκία: Είμαστε ισχυροί και θα προστατεύσουμε την ΑΟΖ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο επισκέφθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου επισκέφθηκε, στέλνοντας μέσα από τις δηλώσεις του ένα μήνυμα προς την Τουρκία και την αυξανόμενη προκλητικότητά της την τελευταία περίοδο.

«Είμαστε στη Σκύρο, στα Readiness, εδώ που χτυπά η καρδιά της Πολεμικής Αεροπορίας. Με τον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας ήρθαμε εκ μέρους όλου του ελληνικού λαού να ευχαριστήσουμε τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους σμηνίτες, που καθημερινά δίνουν τη μάχη για την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδος», δήλωσε ο ΥΠΕΘΑ.

Στη συνέχεια, αναφορικά με την έντονη προκλητικότητα της Τουρκίας που ειδικά το τελευταίο διάστημα καθημερινά, έξι με οκτώ αεροσκάφη της Πολεμικής της Αεροπορίας παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο κάνοντας υπερπτήσεις τόνισε ότι:

«Η απάντησή μας είναι άμεση. Κανένα αεροσκάφος δεν μπαίνει στον ελληνικό εναέριο χώρο, χωρίς να αναχαιτίζεται. Το τελευταίο αεροσκάφος που προσγειώνεται είναι ελληνικό, χάρη στο θάρρος και τον επαγγελματισμό των στελεχών της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Τους οφείλουμε πολλά, γιατί σε καιρό ειρήνης εργάζονται και επιχειρούν σε συνθήκες πολέμου. Είμαστε ευγνώμονες για την Πολεμική Αεροπορία, για όλο το προσωπικό».

Τέλος, το ηχηρό μήνυμα του Πάνου Καμμένου από την Σκύρο προς την Τουρκία είναι πως:

«Η Ελλάδα είναι ειρηνική χώρα. Επιδιώκει την ειρήνη, αλλά δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη καμία πρόκληση απέναντι στην εθνική μας κυριαρχία. Είμαστε ισχυροί και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προστατεύσουμε τον εθνικό εναέριο χώρο και την ελληνική ΑΟΖ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη η πρόταση δυσπιστίας

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είχε σειρά συναντήσεων

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...