Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καβγάς Μαξίμου-ΝΔ για τις διακοπές Τσίπρα-Μητσοτάκη – Σε ποιες ξαπλώστρες ήταν τον 15Αύγουστο

Καβγάς Μαξίμου-ΝΔ για τις διακοπές Τσίπρα-Μητσοτάκη – Σε ποιες ξαπλώστρες ήταν τον 15Αύγουστο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Μαξίμου πρέπει να σπάσει τη σιωπή του και να ενημερώσει υπεύθυνα πού βρισκόταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τις ημέρες κατα τις οποίες μαίνονταν οι καταστροφικές πυρκαγιές, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι ο κ. Τσίπρας «έχει την στοιχειώδη υποχρέωση να απαντήσει συγκεκριμένα: Ποιος ήταν ο τόπος των διακοπών του; Πού βρισκόταν τις ημέρες που μαίνονταν οι φωτιές σε διάφορα σημεία της χώρας; Πού βρέθηκε στις 15 Αυγούστου και γιατί εμφανίστηκε στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής μετά την κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς;».

Η Ν.Δ. ερωτά ακόμη βάσει ποιων στοιχείων οι υπουργοί του κ. Τσίπρα μιλούσαν για οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της Κυβέρνησής του, την ίδια στιγμή που εκείνος έκανε διακοπές, ενώ ζητεί να διευκρινίσεις για το εάν το Μαξίμου διαψεύδει τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Πρωθυπουργό να έχει μετακινηθεί με στρατιωτικό ελικόπτερο από τον τόπο διακοπών του, προκειμένου να επισκεφθεί τις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Να σοβαρευτεί καλούν τη Ν.Δ. πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, σχετικά με τα ερωτήματα που έθεσε η Πειραιώς για το πού βρισκόταν ο Αλέξης Τσίπρας τις ημέρες των μεγάλων πυρκαγιών, κυρίως στην Αττική.

Το Μαξίμου αναφέρεται στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγορεί ότι «άφησε τις ξαπλώστρες των Χανίων, για λίγες ώρες, προκειμένου να πραγματοποιήσει αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής, αλλά ακύρωσε την επίσκεψή του μόλις αντιλήφθηκε ότι εντός βρίσκονταν δύο υπουργοί της κυβέρνησης».

Αναφερόμενες σε δημοσίευμα στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο», οι κυβερνητικές πηγές συμπληρώνουν ότι «ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη, προφανώς κατ’ εντολήν του συνεταίρου του, κ. Μητσοτάκη, αποκάλυψε κάτι τρομακτικό: ότι ο Πρωθυπουργός διέπραξε το αδιανόητο ατόπημα να βρίσκεται εκτός Αθηνών το σαββατοκύριακο πριν τον Δεκαπενταύγουστο. Έφτασε, μάλιστα, στο έσχατο σημείο ανηθικότητας. Επέστρεψε εσπευσμένα λόγω των πυρκαγιών!

»Θα προτείναμε στη ΝΔ να προσπαθήσει τουλάχιστον, να σοβαρευτεί λίγο. Αν πάλι αυτό είναι ανέφικτο, είμαστε στη διάθεση του κ. Μητσοτάκη, να τον ενημερώσουμε επακριβώς για το τι ακριβώς έφαγε και τι ώρα κοιμήθηκε ο Πρωθυπουργός στις ολιγοήμερες διακοπές του», καταλήγουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ευρωκοινοβούλιο: Νέο χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη

Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Είμαστε βέβαιοι για τη συγκάλυψη» – «Η κυβέρνηση προσβάλει τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη»

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για Τέμπη, υποκλοπές, e-mails αποδήμων και χρήση πρωθυπουργικού αεροσκάφους

ΠΑΣΟΚ: «Ο Μητσοτάκης κρύβει κουτοπόνηρα το ταξίδι στην όαση Σίβα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε ΙΧ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...