Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπίρτζης: Να σταματήσει να παίζει κρυφτό η ΝΔ για τον ΟΑΣΘ

Σπίρτζης: Να σταματήσει να παίζει κρυφτό η ΝΔ για τον ΟΑΣΘ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, ΟΑΣΘ, Χρήστος Σπίρτζης,

Κυρίως στα θέματα που απασχολούν τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή “Η Φυλή των Φίλων” με τον Κώστα Αρβανίτη.

Ο κ.Σπίρτζης, υπεραμύνθηκε της επιλογής του Στέλιου Παππά για την ηγεσία του νέου οργανισμού που θα αναλάβει την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ, ενώ χαιρέτισε και την απόφαση του συμβουλίου της Επικρατείας που όπως τόνισε απέρριψε όλα τα αιτήματα των μετόχων του ΟΑΣΘ.

“Ο Στέλιος Παππάς επελέγη για τη μεγάλη του εμπειρία, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ώστε να μην αποτραπούν οι έλεγχοι και να γίνει η εκκαθάριση του ΟΑΣΘ. Μπήκε ως εκκαθαριστής, ζήτησε να είναι αμισθί και έτσι στέλνουμε ένα πολιτικό μήνυμα στους κύκλους της Θεσσαλονίκης, που κάνουν τόσα χρόνια ότι θέλουν στην πόλη” τόνισε ο Υπουργός ενώ προανήγγειλε τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των μετόχων του ΟΑΣΘ, αφήνοντας αιχμές πως τα πρόσωπα αυτά έχουν συγγενική σχέση με πολιτικά πρόσωπα.

“Τις επόμενες μέρες, θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των μετόχων του ΟΑΣΘ και ο τρόπος με τον οποίο γίνονταν οι αναλήψεις έργων” είπε με νόημα.

Ακόμη, χαρακτήρισε, θετική την απόφαση του ΣτΕ, καθώς όπως είπε όλα τα σημεία που ζήτησαν οι μέτοχοι του ΟΑΣΘ, απορρίφθηκαν μετ’ επαίνων από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

“Το Στε αποφάσισε ότι ο διεθνής διαγωνισμός για την αποτίμηση της περιουσίας του ΟΑΣΘ, παραπέμπεται στο τριμελές συμβούλιο. Ακούγεται και λογικό” είπε και στο σημείο αυτό εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ λέγοντας πως η διαδικασία αυτή έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί από το 2010 όταν και το σύνολο της περιουσίας του ΟΑΣΘ έπρεπε να περάσει στο ελληνικό δημόσιο.

“Ο τότε αρμόδιος υπουργός κ. Χατζηδάκης ξέχασε, να πάει την επέκταση της σύμβασης του ΟΑΣΘ με το ελληνικό δημόσιο στο Ελεγκτικό συνέδριο. Ρωτάμε συνεχώς για αυτό και απαντήσεις δεν παίρνουμε. Η ΝΔ πρέπει να σταματήσει το κρυφτούλι. Ο κ.Χατζηδάκης είναι αντιπρόεδρος της” είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ που όπως είπε “υπάγονταν σε ένα καθεστώς, κρατικοδίαιτης ιδιωτικής διοίκησης” τονίζοντας πως “η νέα διοίκηση, προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της ΝΔ Αγγ. Δεληκάρη

Καβάλα: Χαστούκισαν τη βουλευτή της Ν.Δ., Αγγελική Δεληκάρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...