Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σταθερά στο πλευρό της Έλενας Κουντουρά και του Ελληνικού Τουρισμού ο Αμερικανός Πρέσβης

Σταθερά στο πλευρό της Έλενας Κουντουρά και του Ελληνικού Τουρισμού ο Αμερικανός Πρέσβης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη και οι συναντήσεις της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά και των γενικών γραμματέων του Υπουργείου στην 82η ΔΕΘ, όπου το Υπουργείο και ο ΕΟΤ συμμετείχαν με περίπτερο.

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, η Γενική Γραμματέας Τουρισμού κα Ευρυδίκη Κουρνέτα, ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΟΤ κ. Χαράλαμπος Καρίμαλης και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Κώστας Τσέγας είχαν συνεχόμενες συναντήσεις με φορείς του τουρισμού και με εκπροσώπους των 13 Περιφερειών.

Μεταξύ άλλων, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κ. Ανδρέα Μανδρινό και τον Γενικό Γραμματέα, κ. Σωκράτη Κίρτσιο, συζητήθηκε η αύξηση των διανυκτερεύσεων και οι προτεραιότητες στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη.

Επίσης, έγινε εκτενής συζήτηση με ομάδα νέων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο των τουριστικών καταλυμάτων.

Η προώθηση του οινοτουρισμού αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης με το Γενικό Διευθυντή Οινοπαραγωγών Βορείου Ελλάδος κ. Γιάννη Αλμπάνη.

Η Υπουργός επισκέφθηκε το ΙΕΚ Τουρισμού Θεσσαλονίκης όπου ενημερώθηκε για τα θέματα της σχολής και στη συνέχεια επισκέφθηκε την Περιφερειακή Διεύθυνση Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας του Υπουργείου.

Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Enterprise Greece και ο ΕΟΤ στο πλαίσιο της συμμετοχής της Κίνας ως τιμώμενη χώρα στη ΔΕΘ, όπου συναντήθηκαν φορείς και επιχειρηματίες των δύο χωρών.

Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκαν ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξης Χαρίτσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Enterprise Greece, κ. Χρήστος Στάικος, και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Ηλίας Ξανθάκος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΟΤ κ. Χαράλαμπος Καρίμαλης και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Κώστας Τσέγας.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Τζέφρι Πάιατ, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και αναφέρθηκε στις προοπτικές που ανοίγονται για το 2018, όπου τιμώμενη χώρα της 83ης ΔΕΘ είναι οι ΗΠΑ.

Τόνισε τη μεγάλη επιτυχία του ελληνικού τουρισμού και το τεράστιο ενδιαφέρον από αμερικανικές εταιρείες να επενδύσουν στην ελληνική τουριστική αγορά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΒ: Ζητούνται εργαζόμενοι στον ελληνικό τουρισμό- «Ποιος θα στρώσει τα κρεβάτια των επισκεπτών;»

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Ληστεία με σπρέι πιπεριού σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: 23χρονος προέτρεπε ανήλικη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα και την ανάγκασε να αυτοτραυματιστεί

Θεσσαλονίκη: Αφγανή πρόσφυγας κατήγγειλε ότι τη βίασε 29χρονος που θα τη φιλοξενούσε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...