Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tι απαντά ο Τσοχατζόπουλος για τις “χρυσές” μίζες 66 εκατ. ευρώ σε λογαριασμούς της Ελβετίας

Tι απαντά ο Τσοχατζόπουλος για τις “χρυσές” μίζες 66 εκατ. ευρώ σε λογαριασμούς της Ελβετίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη δική του απάντηση δίνει, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τις μετάκλητες αποφάσεις της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας της Ελβετίας, οι οποίες δέχονται οριστικά ότι το ποσό των 80 εκατ. δολαρίων (66,8 εκατ. ευρώ) που διακινήθηκε σε ελβετικές τράπεζες προέρχεται από μίζες για την υπογραφή εξοπλιστικών προγραμμάτων και ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον πρώην υπουργό.

< Η ανακοίνωση Τσοχατζόπουλου:

«Με τη λήξη της ακροαματικής διαδικασίας και ενόψει αναμονής έκδοσης της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ο γνωστός, συνειδητός, ψεύτης και σκευωρός, ΝΙΚΟΣ ΖΗΓΡΑΣ, προσπάθησε για ακόμη μια φορά, να “κατασκευάσει” ψευδείς εντυπώσεις και να με ενοχοποιήσει, με στόχο να επηρεάσει την απόφαση του Δικαστηρίου.

Ενώ, είναι αυτός ο ίδιος κατηγορούμενος ενώπιον των Ελβετικών αρχών για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, για δικούς του τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία, επιχείρησε να φορτώσει για μια ακόμη φορά τις ανομίες του σε μένα. Άλλωστε, καθ’ υπόδειξη του, οι Ελβετικές Εισαγγελικές Αρχές αποδέχτηκαν τις δηλώσεις και τις καταθέσεις του, χωρίς κανέναν έλεγχο και δικαστική έρευνα.

Υπενθυμίζω όμως, όπως πολλάκις δήλωσα, ενώπιον των Ελληνικών και Ελβετικών Δικαστικών Αρχών, που εκλήθην ως μάρτυρας, ότι ουδέποτε είχα τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό, ούτε και καμία σχέση, τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου με τους λογαριασμούς του ΖΗΓΡΑ.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο κατηγορήθηκα και καταδικάστηκα είναι οι πολιτικές επιλογές μου στην υπηρεσία του εθνικού συμφέροντος της Ελλάδας, στον τομέα της ενέργειας, της ασφάλειας, των εξοπλισμών, της άμυνας και της οικονομίας, που ενόχλησαν πολλούς στα γεωενεργειακά, γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα τους».

Άκης Τσοχατζόπουλος».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας στο MIT συναντήθηκε με ειδικούς σε θέματα Τεχνολογίας και Ναυπηγικής

Τσούνης: Δέσμευση των ΗΠΑ για εκσυγχρονισμό του ελληνικού στρατού

Νίκος Δένδιας: Το 2030 η ελληνική Αεροπορία θα διαθέτει 200 σύγχρονα αεροσκάφη τέταρτης και πέμπτης γενεάς

Νίκος Δένδιας: Στόχος είναι η ισχυρότερη πολεμική αεροπορία στην περιοχή, σύγχρονος στόλος και ελληνική πολεμική βιομηχανία

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...