Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπίρτζης: Ν.Δ. και ορισμένα ΜΜΕ στηρίζουν «σαν μια γροθιά» επιχειρηματίες

Σπίρτζης: Ν.Δ. και ορισμένα ΜΜΕ στηρίζουν «σαν μια γροθιά»  επιχειρηματίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για «χρόνιες παθογένειες», μίλησε αναφερόμενος στις πλημμύρες στη Σαμοθράκη, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος  Σπίρτζης και τόνισε ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου του πήραν ήδη εντολή να ξεκινήσουν το σχεδιασμό και να υπάρξει η υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας.

Στις δηλώσεις του προς τους ραδιοσταθμούς «Αλφα» και «247», ο κ. Σπίρτζης ανέφερε πως από την πρώτη στιγμή, έχει ξεκινήσει η καταγραφή ζημιών στις οικίες και στις επιχειρήσεις, προκειμένου να μπορέσουν οι πληγέντες να πάρουν μία πρώτη κρατική αρωγή.

Ερωτηθείς για τα εμπόδια στην πρόοδο των επενδύσεων της Eldorado και του Ελληνικού, είπε ότι «δεν πάνε πακέτο» και ότι έτσι το εμφανίζει η ΝΔ – γιατί η ΝΔ είναι «μπάτε σκύλοι αλέστε» για τους δικούς της επιχειρηματίες και τα δικά της πολιτικά σχήματα. «Είναι αξιοπρόσεκτο», συνέχισε ο κ. Σπίρτζης, «ότι για μερικές επενδύσεις ή για μερικούς επιχειρηματίες, η ΝΔ έχει αναλάβει εκτός από το Γραφείο Τύπου και τη διεκπεραίωση.

Δεν μας λένε όταν καθυστερεί ο επενδυτής να υποβάλει τα στοιχεία που πρέπει για την αδειοδότηση, τι γίνεται. Κοιτάνε μόνο τη μία πλευρά», είπε, τονίζοντας ότι ο επενδυτής στο Ελληνικό έχει αργήσει 6 με 7 μήνες να υποβάλει τους απαραίτητους φακέλους, αλλά «δεν είδαμε κανένα δημοσίευμα για καθυστέρηση από την πλευρά του επενδυτή».

“Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μην γίνει το έργο στο Ελληνικό”

Σημείωσε πάντως, ότι «δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μην γίνει το έργο στο Ελληνικό», ότι όλες οι υπηρεσίες, όχι μόνο για το Ελληνικό αλλά και για άλλα δημόσια έργα, έχουν συγκεκριμένες διαδικασίες και πρέπει να τηρείται η νομιμότητα. Δέχθηκε ωστόσο, ότι «στην αδειοδοτική διαδικασία πάσχουμε» και ότι «το ΚΑΣ κάποια στιγμή πρέπει και αυτό να προσπαθήσει να μην έχει τόσο χρονοβόρες διαδικασίες».

Ερωτηθείς για επικείμενη νομοθετική ρύθμιση που αφορά αυτοκινητιστές που λειτουργούν με ηλεκτρονικές εφαρμογές, είπε ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν φροντίσει να υπάρχουν γκρίζες ζώνες στη νομοθεσία, ώστε κάποιες εταιρείες να δραστηριοποιούνται παραβατικά. Κατηγόρησε δε την αξιωματική αντιπολίτευση, ότι μαζί με ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στηρίζουν «σαν μία γροθιά», αυτήν την ιδιωτική επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Ανδρουλάκης σε βουλευτές ΝΔ: Χειροκροτώντας τον κ. Καραμανλή, είστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις του

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Πέταξε και πάλι τη μπάλα στην εξέδρα για την τραγωδία στα Τέμπη

Ανδρουλάκης: «Ψεκασμένες θεωρίες» ότι το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα με τη πρόταση δυσπιστίας

Κεχαγιά: Η κυβέρνηση να κατονομάσει τα οικονομικά συμφέροντα που θεωρεί ότι της κάνουν πόλεμο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...