Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργή “σαμαρικών” για το νέο επιτελείο Μητσοτάκη – Μύδροι για Σπυράκη και Ζούλα

Οργή “σαμαρικών” για το νέο επιτελείο Μητσοτάκη – Μύδροι για Σπυράκη και Ζούλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μόνο θετικά δεν υποδέχθηκε το νέο επικοινωνιακό επιτελείο το “σκληροπυρηνικό” δεξιό μπλοκ της ΝΔ, πέριξ του Αντώνη Σαμαρά, όπως φαίνεται από τη σκληρή επίθεση που εξαπολύει το παραδοσιακά σαμαρικό antinews, κάνοντας λόγο για “φθαρμένα και συστημικά” υλικά.

Με πολύ σκληρή γλώσσα για αλλεπάλληλα λάθη της ηγεσίας που “πατάει τη μπανανόφλουδα που πέταξε ο Τσίπρας με τη φυλομετάβαση”, το antinews χαρακτηρίζει τη ΝΔ την “καλύτερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ”, εκτιμώντας πως “τελικά, αυτό το κόμμα δεν έχει σωτηρία”!

Διαβάστε τι αναφέρει χαρακτηριστικά το επίμαχο δημοσίευμα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ: Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη,νέα Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής κυρία Μαρία Σπυράκη με Αναπληρωτές την κυρία Σοφία Ζαχαράκη, τον κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον κ. Νίκο Ρωμανό και τον κ. Σπύρο Σταυρίδη.

Διευθυντής Γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, ενώ παραμένει Αναπληρώτρια Διευθύντρια η κυρία Κύρα Κάπη.

Αναπληρωτής Διευθυντής Γραφείου Τύπου για θέματα Περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κοντογιάννης.

Ο μέχρι τώρα Εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας αναλαμβάνει Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, ενώ ο μέχρι τώρα Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ναι σύντροφοι δεξιοί καλά διαβάζετε. Αναλαμβάνει εκπρόσωπος η Μ. Σπυράκη.

Η «δημοσιογράφος» η οποία δημοσίως παραδέχθηκε ότι απέκρυπτε από τον ελληνικό λαό την οικονομική κατάσταση της χώρας, επικαλούμενη δήθεν πατριωτικούς λόγους.

Η «δημοσιογράφος» που προφανώς είχε μυριστεί το λουκέτο στο Mega και είπε να μετακομίσει στις Βρυξέλλες, για να συνεχίσει να απολαμβάνει παχυλούς μισθούς όπως είχε συνηθίσει στο… μεγάλο κανάλι.

Η «δημοσιογράφος» που δεν θα παραιτηθεί από ευρωβουλευτής. Θα της τα ακουμπάει και η Ευρώπη και η ΝΔ! Επίσης, οι κακές γλώσσες λένε ότι μπορεί να πάρει και εκλόγιμη θέση στο επικρατείας. Και μετά κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για βόλεμα ημετέρων.

Για τον κ. Ζούλα τι να πούμε; Και μόνο να διαβάσει κανείς τι… έσουρνε στην προηγούμενη ηγεσία του κόμματος και τώρα αναλαμβάνει επικεφαλής του γραφείου Τύπου αρκεί για να καταλάβει το ποιόν του ανδρός. Α, ξεχάσαμε. Είναι κι αυτός σαν την Μαρία. Πιο συστημικός πεθαίνεις…

Πλέον η απογοήτευση για τις επιλογές του κόμματος χτυπάει κόκκινο. Φαίνεται ότι κι εμείς είχαμε αυταπάτες, ότι η ΝΔ θα έβαζε μυαλό από τα λάθη του παρελθόντος και θα τσάκιζε τον ολετήρα Τσίπρα. Δυστυχώς, δεν αντιληφθήκαμε ότι όταν παραμένεις για δεκαετίες στη γυάλα του συστήματος και της εξουσίας, είναι δύσκολο να ακούσεις τις φωνές των πολιτών.

Πάντως θα συνεχίσουμε να έχουμε αυταπάτες για μία ισχυρή Ελλάδα, απαλλαγμένη από την σαπίλα και τη νοσηρότητα του παρελθόντος. Πολύ φοβούμαστε όμως ότι θα μείνουμε μόνοι μας. Τουλάχιστον θα πέσουμε μαχόμενοι…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...