Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεοδωράκης: Βλέπω τον εαυτό μου πρώτο στις εκλογές για τη νέα παράταξη αν…

Θεοδωράκης: Βλέπω τον εαυτό μου πρώτο στις εκλογές για τη νέα παράταξη αν…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Πάμε να φτιάξουμε μια μεγάλη παράταξη. Η παράταξη που ίδρυσε ο Ελευθέριος Βενιζέλος χωρά και τους φιλελεύθερους και τους σοσιαλδημοκράτες και τους κεντρώους και τους οικολόγους.

»Κανένας που έχει αγωνιστεί για αυτό το χώρο δεν θα ήθελε κάποια άλλη εξέλιξη. Αν ήταν να παραμείνει ο καθένας μας στο στενό «ιδεολογικό του κουστούμι», θα έπρεπε να μείνει στη δική του κομματική φωλιά» σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στο ASTRA TV.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει «να διαδεχθεί την κυρία Γεννηματά στην προεδρία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης», ενώ τόνισε ότι πρέπει να σταματήσουμε «να επικεντρωνόμαστε σε μια συζήτηση εξέλιξης των υπαρχόντων κομμάτων» και να συζητήσουμε ουσιαστικά για το νέο ενιαίο πολιτικό φορέα που είναι στα σκαριά.

Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του για την εξέλιξη της εκλογικής μάχης τονίζοντας ότι αν ψηφίσουν πάνω από 200.000 πολίτες σε αυτή τη διαδικασία, αν δηλαδή «ψηφίσει η κοινωνία, και όχι οι μηχανισμοί, βλέπω τον εαυτό μου πρώτο» καθώς, όπως είπε, «μπορεί να εκπροσωπήσει τη νέα πολιτική απαίτηση των Ελλήνων, που είναι τολμηρές λύσεις και γρήγορες λύσεις».

Απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το ζήτημα των μετεκλογικών συνεργασιών τόνισε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τα δεδομένα της περιόδου.

«Θα είμαστε προετοιμασμένοι το 2019 με τις συγκεκριμένες δικές μας προτάσεις, τις προτεραιότητές μας, να διαπραγματευτούμε με αυτόν που θα κερδίσει τις εκλογές για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα. Καμία συμφωνία δεν είναι δεδομένη, αλλά αλίμονο αν ξεκινάς από το «όχι σε όλα». Το έχουμε πληρώσει ακριβά στη χώρα και εγώ δεν είμαι αυτής της σχολής» είπε ο κ. Θεοδωράκης.

Ο Θεοδωράκης θέλει να έχει σχέση με την παράταξη του Ελευθέριου Βενιζέλου και όχι του Ανδρέα Παπανδρέου.

Μόνο που τόσο ο Ελ. Βενιζέλος όσο και ο Ανδρ. Παπανδρέου ήταν πατριώτες, αρετή που δεν μας έχει πείσει ότι διαθέτει ο Στ. Θεοδωράκης.

Από εκεί και πέρα, ο δύσμοιρος που είναι στο 1% στις δημοσκοπήσεις πώς θα ξεπεράσει τη Φώφη του 5%;

Ο Στ. Θεοδωράκης πάντοτε ασυναρτησίες έλεγε, τώρα όμως η κατάστασή του φαίνεται ότι έχει επιδεινωθεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στ. Θεοδωράκης: Ο Κασσελάκης το 2009 ψήφισε ΠΑΣΟΚ, θέλει τον φράχτη στον Έβρο, τον ενοχλεί η «τοξικότητα» των social media

Επιζών των Τεμπών καταγγέλλει τον Θεοδωράκη: «Το ερώτημα που τέθηκε ως δικό μου στον Μητσοτάκη δεν ήταν δικό μου» (βίντεο)

Οι τηλεθεατές άλλαξαν κανάλι μόλις είδαν τον Μητσοτάκη – Μόλις 10% η τηλεθέαση της συνέντευξής του

Τσαπανίδου για συνέντευξη Μητσοτάκη σε Θεοδωράκη: «Ασεβής, αδιάφορος και απαθής»

Μέλη του «Ρουβίκωνα» έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του Στ. Θεοδωράκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...