Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεοδωράκης: «Κάποιοι θέλουν αντί για ανοιχτές εκλογές, μια σύγκρουση κομματικών μηχανισμών»

Θεοδωράκης: «Κάποιοι θέλουν αντί για ανοιχτές εκλογές, μια σύγκρουση κομματικών μηχανισμών»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Αγωνίζομαι για τη νίκη και πιστεύω ότι θα κερδίσω, αλλά μπορώ να είμαι και στρατιώτης και στρατηγός» δηλώνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης υποστηρίζει ότι «το αριστερός ή δεξιός είναι μια ταμπέλα που τις περισσότερες φορές δεν λέει από μόνη της τίποτα». «Και ο κ. Τσίπρας αριστερός δήλωνε και αγκαλιάστηκε με την Ακροδεξιά» σημειώνει και προσθέτει: «Ιδεολογία μου είναι το συμφέρον της χώρας».

Ερωτηθείς για το αν η ημερομηνία των εκλογών για τον νέο φορέα δυσκολέψει τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη τονίζει ότι «κάποιοι θέλουν αντί για ανοιχτές εκλογές, μια σύγκρουση κομματικών μηχανισμών».

«Δεν δέχθηκαν την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία και στη συνέχεια απαίτησαν ο πρώτος γύρος των εκλογών, να γίνει την ημέρα του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος στην Αθήνα» αναφέρει. Εκτιμά ωστόσο ότι «όλα αυτά δεν θα εμποδίσουν τους πολίτες να φτάσουν στις κάλπες». «Θα τρέξουμε λίγο παραπάνω και θα τα προλάβουμε όλα» τονίζει.

Εκφράζει τέλος την πεποίθηση ότι ο νέο φορέας «δεν θα είναι μια πρόσθεση», αλλά «ένας πολλαπλασιασμός που θα παράγει ένα εντελώς νέο κόμμα» και προσθέτει: «Όλο αυτό που έχει γίνει στη χώρα δεν σώζεται με έναν. Θα χρειαστούν πολλοί και ενωμένοι».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στ. Θεοδωράκης: Ο Κασσελάκης το 2009 ψήφισε ΠΑΣΟΚ, θέλει τον φράχτη στον Έβρο, τον ενοχλεί η «τοξικότητα» των social media

Γερμανός βουλευτής του Die Linke: Ο Τσίπρας δούλεψε σκληρά αλλά η Ευρώπη τον αγνόησε

Γερμανικός Τύπος: «Δεξιά στροφή στην Ελλάδα»

Επιζών των Τεμπών καταγγέλλει τον Θεοδωράκη: «Το ερώτημα που τέθηκε ως δικό μου στον Μητσοτάκη δεν ήταν δικό μου» (βίντεο)

Οι τηλεθεατές άλλαξαν κανάλι μόλις είδαν τον Μητσοτάκη – Μόλις 10% η τηλεθέαση της συνέντευξής του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...