Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η offshore και ο Κουφοντίνας του Μητσοτάκη – Επιχείρηση απεγκλωβισμού

Η offshore και ο Κουφοντίνας του Μητσοτάκη – Επιχείρηση απεγκλωβισμού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε προσπάθεια απεγκλωβισμού από την σκληρή πραγματικότητα του διπλού σκανδάλου ΜαρέβαΑυγενάκης, αποδύεται εναγωνίως τις τελευταίες ημέρες, ανεπιτυχώς, η Νέα Δημοκρατία.

Δημιουργεί ένταση και θόρυβο για τη 48ωρη άδεια που παραχώρησε με ομόφωνη απόφαση το δικαστικό συμβούλιο στον καταδικασμένο Δημήτρη Κουφοντίνα, και με αυτόν τον τρόπο επιχειρεί να παρακάμψει τα καίρια ερωτήματα που μένουν αναπάντητα γύρω από μείζονα για την ίδια ζητήματα.

Το πρώτο μεγάλο ζήτημα είναι βεβαίως οι απαντήσεις που πρέπει να δοθούν για τις επιχειρηματικές αναζητήσεις της συζύγου του Κ. Μητσοτάκη στους φορολογικούς παραδείσους των “Paradise Papers”.

Και το δεύτερο είναι οι σκοτεινές συναναστροφές του γραμματέα της, Λευτέρη Αυγενάκη.

Όσο για το ζήτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα, είναι ηλίου φαεινότερο ότι δια της διαστρέβλωσης του νόμου, Κυριάκος Μητσοτάκης και στελέχη της Ν.Δ. πρσπάθησαν να θολώσουν τα νερά, ρίχνοντας ευθύνες εκεί όπου δεν υπάρχουν.

Επιτέθηκαν με σφοδρότητα στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι -ωσάν να αποφάσισε η ίδια- δεν θα έπρεπε να χορηγηθεί άδεια στον Κουφοντίνα διότι δεν έχει μεταμεληθεί, προϋπόθεση που δεν θέτει ο νόμος και, αν συνέτρεχε, θα μετέτρεπε τον Κουφοντίνα σε πολιτικό κρατούμενο.

Ωστόσο, όπως επισήμανε ο υπουργός Δικαιοσύνης, “η χορήγηση αδείας δεν είναι επιδοκιμασία των πράξεων ούτε ανοχή για οτιδήποτε”.

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, αφήνουν λοιπόν ξεκάθαρα αιχμές για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της δημόσιας συζήτησης από το «σκάνδαλο μεγατόνων με την offshore της κας Μητσοτάκη» με αφορμή τη διήμερη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως «η Νέα Δημοκρατία έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες σε ένα κρεσέντο διασποράς ψευδών ειδήσεων, φαιάς προπαγάνδας και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

Η τακτική της δήθεν ιερής αγανάκτησης αποσκοπεί στη δημιουργία τεχνητής έντασης, τη συγκάλυψη του σκανδάλου μεγατόνων για την offshore της κυρίας Μητσοτάκη, ενώ η εξαλλοσύνη της πυροδοτεί ντροπιαστικά περιστατικά αυτοδικίας που γυρίζουν την ελληνική κοινωνία 200 χρόνια πίσω».

«Μάταια ο κ. Μητσοτάκης αναζητά την πολιτική του σωτηρία για την offshore στον Κορυδαλλό» σημειώνουν κύκλοι του Μαξίμου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζόνας ο Κ. Μητσοτάκης – Οι πολίτες θα του στείλουν ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...