Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απαντά η Μιράντα Ξαφά στις αποκαλύψεις για το “σαμποτάζ” του Λονδίνου με επενδυτές

Τι απαντά η Μιράντα Ξαφά στις αποκαλύψεις για το “σαμποτάζ” του Λονδίνου με επενδυτές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε διάψευση των ισχυρισμών της Εφημερίδας των Συντακτών, στο σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, προχωρά η κ. Μιράντα Ξαφά, τονίζοντας ότι θα προχωρήσει «σε όλες τις νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας για τις πολιτικά υποκινούμενες φαντασιοπληξίες τις οποίες δημοσιεύει σήμερα».

Η κ. Ξαφά με δήλωσή της (στο Liberal) σημειώνει τα ακόλουθα:

«Ζούμε σε μια παράλογη εποχή που κατασκευάζονται «ειδήσεις» χωρίς όσοι τις μαγειρεύουν να κάνουν καν το κόπο να τις κάνουν να φαίνονται αληθοφανείς.

Είναι η τακτική των fake news την αθλιότητα της οποίας για να την αντιληφθεί στην ολότητά της κάποιος θα πρέπει να την βιώσει προσωπικά.

Πρόκειται για πρακτικές που θυμίζουν εγχειρίδια προπαγάνδας του μεσοπολέμου, όταν αναπτύχθηκε η θεωρία ότι όσο πιο τερατώδες είναι ένα ψέμα τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα έχει να γίνει πιστευτό.

Σε ό,τι αφορά την πορεία της οικονομίας που είναι και η ουσία, η κυβέρνηση καλά θα κάνει αντί να αναζητά σωσίβια στα fakenews, να συνειδητοποιήσει την τεράστια ζημιά που προκαλεί η υπερφορολόγηση και ότι η προσέλκυση επενδύσεων και η τριτοκοσμική προπαγάνδα είναι ασυμβίβαστα.

Οι επενδύσεις δεν διατάσσονται από προπαγανδιστές. Έρχονται όταν υπάρχουν θετικές οικονομικές προσδοκίες και πραγματική βούληση για μεταρρυθμίσεις».

Για συκοφαντική επίθεση κατά της κ. Ξαφά, την οποία καταδικάζει απολύτως, κάνει λόγο η Δράση:

«Η Δράση καταδικάζει απολύτως την συκοφαντική επίθεση την οποία δέχεται σήμερα από την Εφημερίδα των Συντακτών η κ. Μιράντα Ξαφά, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της.

Πέραν της απόλυτης διάψευσης των ισχυρισμών της εφημερίδας από την ίδια και των προφανών fake news που δημοσιεύονται, που μόνο την κυβερνητική προπαγάνδα εξυπηρετούν, επισημαίνει και τον ολοκληρωτικής νοοτροπίας τίτλο περί “σαμποτάζ” της οικονομίας μας.

Τίτλο που θυμίζει τις ζοφερότερες παραδόσεις των πρακτικών της προπαγάνδας του ολοκληρωτισμού και του αυταρχισμού, που διαχώριζαν τη χώρα σε “λαϊκούς αγωνιστές” και “μοναρχοφασίστες” ή σε “εθνικόφρονες” και “μιάσματα”.

Είναι προφανές από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών ότι η παραπληροφόρηση και η λάσπη είναι πλέον στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών από την υπερφορολόγηση και τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται».

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χρήστος Σπίρτζης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να «ξεπλυθεί» από τις ευθύνες της λέει «όλοι φταίνε»

Η κυρία Ξαφά και τα νεοφιλελεύθερα Δίκτυα

Νέες καταγγελίες: Εμπλοκή Predator-ΕΥΠ σε εσωκομματικές εκλογές ΝΔ, παρακολούθηση Τσίπρα

Γεροβασίλη και Σπίρτζης στην ΕΥΠ για να ζητήσουν εξηγήσεις

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την καταστροφή αποδείξεων στην ΕΥΠ: «Σε πανικό το επιτελικό οικογενειακό παρακράτος»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...