Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Παππάς: Ο Μητσοτάκης υπονομεύει τη χώρα και φαντασιώνεται κρυφά μνημόνια

Νίκος Παππάς: Ο Μητσοτάκης υπονομεύει τη χώρα και φαντασιώνεται κρυφά μνημόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βέβαιος ότι «η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια θα είναι καθαρή από νέα μέτρα, τα οποία» όπως αναφέρει «ορισμένοι εύχονται, και θα στηριχθεί στις συλλογικές αποφάσεις που είχαμε με τους εταίρους αλλά και στους μηχανισμούς και τα “μαξιλάρια” που οικοδομούμε από κοινού» εμφανίζεται σε συνέντευξή του στη «Νέα Σελίδα» ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

Εξαπολύοντας πυρά κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «κρυφά μνημόνια φαντασιώνεται μονάχα η Ν.Δ.», ενώ επιτίθεται και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για «ανοιχτή υπονόμευση της χώρας», με αφορμή και το δημοσίευμα περί αναφορών της Μιράντας Ξαφά σε επενδυτές στο Λονδίνο. «Τη φανέλα της Εθνικής που ισχυρίζονταν ότι φορούν στο εξωτερικό την έχει φάει ο σκόρος» αναφέρει ο κ. Παππάς.

Για την τραγωδία στη Μάνδρα μετά τη θεομηνία στην Αττική εκτιμά ότι υπάρχουν ευθύνες που θα αποδοθούν την επόμενη μέρα, και υπογραμμίζει πως αυτό που προέχει είναι «να βγάλουμε τον κόσμο από τη λάσπη και να θρηνήσουμε τους νεκρούς μας», ενώ προαναγγέλλει ριζικό ανασχεδιασμό με συγκεκριμένα έργα υποδομών.

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις με τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς και το ενδεχόμενο μελλοντικής κυβερνητικής συνεργασίας προοδευτικής κατεύθυνσης ο κ. Παππάς υπογραμμίζει πως η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τον νέο αυτό χώρο «εξαρτάται από την ίδια την Κεντροαριστερά».

«Η νέα ηγεσία δεν μπορεί να ξεφύγει από συγκεκριμένα διλήμματα» σημειώνει.

«Θα έχουμε στην Ελλάδα μετά την κρίση απλή αναλογική; Θα έχουμε κοινωνικό κράτος ή θα το διαλύσουμε επειδή οι ανισότητες είναι στην ανθρώπινη φύση; Θα δώσουμε τη μάχη ενάντια στη φοροδιαφυγή ή θα τη θεωρούμε ανθρώπινο δικαίωμα; Θα έχουμε κυβέρνηση των ελλειμμάτων και των περικοπών ή κυβέρνηση των πλεονασμάτων και της διανομής μερίσματος; Θα έχουμε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα ή τον Μητσοτάκη; «Ελπίζω ο νέος φορέας να μπορέσει να παρακολουθήσει τον βηματισμό της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας, που προβαίνει σε μια έμπρακτη αυτοκριτική και μετατόπιση του πολιτικού λόγου και σχεδίου της» τονίζει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για Τέμπη, υποκλοπές, e-mails αποδήμων και χρήση πρωθυπουργικού αεροσκάφους

ΠΑΣΟΚ: «Ο Μητσοτάκης κρύβει κουτοπόνηρα το ταξίδι στην όαση Σίβα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε ΙΧ

Στο Κάιρο την Κυριακή έξι Ευρωπαίοι ηγέτες μεταξύ των οποίων και ο Κ. Μητσοτάκης – Συνάντηση με Σίσι

FOCUS: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Ελλάδα για «ανεπαρκή» μέτρα για τις φυσικές καταστροφές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...