Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπέττυ και Εμινέ συναντήθηκαν για τσάι – Τι δώρο της έκανε η Μπέττυ (φωτό)

Μπέττυ και Εμινέ συναντήθηκαν για τσάι – Τι δώρο της έκανε η Μπέττυ (φωτό)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Μπέττυ Μπαζιάνα επισκέφθηκε την Εμινέ Ερντογάν στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, αφού ακυρώθηκε το σύνολο του προγράμματος της συζύγου του Τούρκου Προέδρου, λόγω αδιαθεσίας.

Εκεί, οι δύο πρώτες κυρίες βγήκαν στο μπαλκόνι και η κα Μπαζιάνα της έδειξε τη θέα και της μίλησε για την Ακρόπολη. Έκανε ιδιαίτερη μνεία στα μάρμαρα του Παρθενώνα, τα οποία τόνισε πως πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα, στον τόπο που γεννήθηκαν, ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, η κα Μπαζιάνα τόνισε πως βούλησή της είναι την επόμενη φορά που η Εμινέ Ερντογάν θα επισκεφθεί την Αθήνα να την ξεναγήσει η ίδια στο Μουσείο της Ακρόπολης, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή να έχουν επιστραφεί και τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.

Στη συνέχεια οι δύο κυρίες είχαν πολύ θερμή συνομιλία και ήπιαν τσάι. Μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν ήταν και η προσφυγική κρίση, με αφορμή το βιβλίο που δώρισε η Μπέττυ Μπαζιάνα στην σύζυγο του Τούρκου Προέδρου, το οποίο είχε ζωγραφιές από προσφυγόπουλα.

Η κα Μπαζιάνα τόνισε πως και οι δύο χώρες έχουν πληγεί από την προσφυγική κρίση, υπογραμμίζοντας τις τεράστιες προσπάθειες που έχει καταβάλλει η Ελλάδα για να υποδεχθεί και να καλύψει τις ανάγκες των προσφύγων.

Επιπλέον, η κα Μπαζιάνα τόνισε την ανάγκη προστασίας και αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες. Μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ανάγκη προστασίας και φροντίδας των ασυνόδευτων παιδιών αλλά και της επανένωσης των οικογενειών που χωρίστηκαν εξαιτίας της προσφυγικής κρίση.

Δείτε φωτογραφίες

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...