Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεταφέρουν κόσμο από την Τουρκία στην Κομοτηνή για να δείξουν “μέγα πλήθος” λατρείας στον Ερντογάν

Μεταφέρουν κόσμο από την Τουρκία στην Κομοτηνή για να δείξουν “μέγα πλήθος” λατρείας στον Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση που έκανε τις προηγούμενες ημέρες το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και γνωστοί τουρκόφρονες παράγοντες της μειονότητας, προκειμένου να οργανώσουν μια μεγάλη “τουρκική” γιορτή στην Κομοτηνή, σήμερα Παρασκευή, για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πολλοί Έλληνες μουσουλμάνοι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στην τουρκοφιέστα και μπροστά στον κίνδυνο η συγκέντρωση να μην έχει επιτυχία, το Τουρκικό Προξενείο και οι άνθρωποί του κανόνισαν να μεταφέρουν κόσμο από την Τουρκία για να δείξουν “μέγα πλήθος”.

Οι μηχανισμοί του Προξενείου με τηλεφωνήματα, sms, mail και αναρτήσεις στα social media καλούν τους μουσουλμάνους, να δώσουν δυναμικό «παρών», στέλνοντας ταυτόχρονα και «μήνυμα» εντός και εκτός συνόρων και για το μέγεθος της μειονότητας αλλά κυρίως για την εθνική της ταυτότητα.

Έχουν ναυλωθεί λεωφορεία που θα μεταφέρουν κόσμο από μειονοτικά χωριά προς την Κομοτηνή για την υποδοχή Ερντογάν.

Ιμάμηδες τζαμιών, που πρόσκεινται στους ψευδομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης, γύριζαν πόρτα πόρτα τα χωριά καλώντας τους μουσουλμάνους να συμμετάσχουν στην υποδοχή στο τζαμί Κιρ Μαχαλέ της Κομοτηνής.

Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Προξενείου πήραν τα… βουνά και τα χωριά για να βρουν χειροκροτητές, μετά την απροθυμία που φαίνεται πως δείχνουν μειονοτικοί της πόλης να συμμετάσχουν στην υποδοχή του Ερντογάν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μειονοτικοί που ζουν στην Αδριανούπολη, Προύσα και Κωνσταντινούπολη, ετοιμάζονται το πρωί της Παρασκευής να περάσουν τον μεθοριακό σταθμό των Κήπων, προκειμένου να μεταβούν στην Κομοτηνή και να προσευχηθούν μαζί με τον Ερντογάν στο Κιρ Μαχαλέ και να πάρουν μέρος στην τουρκοφιέστα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...