Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Όχι” στην πώληση πολεμικού υλικού στη Σ. Αραβία από την Επιτροπή Εξοπλιστικών- Απείχε η Ν.Δ.

“Όχι” στην πώληση πολεμικού υλικού στη Σ. Αραβία από την Επιτροπή Εξοπλιστικών- Απείχε η Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αναίρεσε, κατά πλειοψηφία, τη σύμφωνη γνώμη που είχε δώσει για την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, η Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων της Βουλής.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, και όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, με την αναίρεση της σύμφωνης γνώμης της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων συμφώνησαν όλα τα κόμματα, πλην της ΝΔ, η οποία απείχε από αυτήν την ψηφοφορία, χαρακτηρίζοντάς την «προσχηματική».

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων της Βουλής αναιρεί τη θετική γνώμη της για συμφωνία που έχει περάσει από το ΚΥΣΕΑ.

Αν και η ΝΔ απείχε από την ψηφοφορία, βουλευτές της νωρίτερα έθεσαν σειρά ερωτημάτων προς τον Πάνο Καμμένο, ζητώντας παράλληλα να προσέλθουν στην Επιτροπή πρόσωπα που έχουν σχέση με την υπόθεση.

«Ο κ. Παπαδόπουλος παραδέχεται ότι είναι έμπορος. “Αγοράζω και πουλάω”, είπε σε συνέντευξή του στον κ. Τράγκα. Συνεπώς ποια ακριβώς ιδιότητα έχει ο κ. Παπαδόπουλος στην υπόθεση; Είναι έμπορος; Είναι μεσίτης; Είναι εκπρόσωπος; Τι ακριβώς είναι;

Ποιος είναι ο κ. Τάσος Μπούρας; Ποια σχέση έχει με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας; Εμφανιζόταν στο υπουργείο και πρέπει να διευκρινισθεί ποια σχέση είχε με το υπουργείο και με τον κ. Παπαδόπουλο. Ο κ. Τάσος Μπούρας εμφανιζόταν ως φυσικό πρόσωπο. Η ΝΔ ρωτά, λοιπόν, ποιος ήταν ο ρόλος του, ποια σχέση έχει με την υπόθεση;», ήταν μερικά εκ των ερωτημάτων που έθεσαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της ΝΔ Αγγ. Δεληκάρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...