Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζανακόπουλος για offshore: Όποια πέτρα και αν σηκώσεις βρίσκεις συγγενείς στελεχών της ΝΔ

Τζανακόπουλος για offshore: Όποια πέτρα και αν σηκώσεις βρίσκεις συγγενείς στελεχών της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφορικά με την αποκάλυψη ότι μετά τη Μαρέβα Μητσοτάκη και ο πρώτος ξάδερφος του Προέδρου της ΝΔ, Γιώργος Μητσοτάκης βρίσκεται με offshore εταιρία στα Paradise Papers.

“Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, βρίσκεις από πίσω είτε συγγενείς, είτε πολιτικά στελέχη, είτε πρώην συμβούλους της Νέας Δημοκρατίας. Είναι πλέον αναγκαίο για τον κ. Μητσοτάκη να δώσει κάποιες έστω απαντήσεις” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σχολιάζοντας τις νέες αποκαλύψεις πως ο ξάδερφος του Κυριάκου Μητσοτάκης βρίσκεται στη λίστα των Paradise Papers.

Σχετικά με το πόθεν έσχες πολιτικών και συγγενικών προσώπων τους, o κ. Τζανακόπουλος τόνισε ότι την υπόθεση τη χειρίζεται η αρμόδια επιτροπή της Βουλής και έχει πάρει το δρόμο της, ενώ σχολιάζοντας τις επιθέσεις που δέχεται η κυβέρνηση για την κριτική που ασκούν στελέχη της σε αποφάσεις τις δικαιοσύνης, είπε ότι η κριτική δεν είναι παρέμβαση, αλλά «παρέμβαση είναι να σηκώσεις το τηλέφωνο και να στήνονται κυκλώματα», πρόσθεσε.

Εν συνεχεία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για τη στάση που θα κρατήσει σήμερα, Πέμπτη 21/12, η Ελλάδα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, αναφορικά με την απόφαση Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, ξεκαθάρισε ότι η χώρα μας θα υπερψηφίσει το ψήφισμα για ακύρωση της απόφασης του Αμερικανού προέδρου, παρά τις απειλές των ΗΠΑ ότι θα σημειώσει τα ονόματα των κρατών που θα εναντιωθούν στην αμερικανική απόφαση.

Εν κατακλείδι, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σχολίασε και το προσφυγικό,το οποίο τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται σε έξαρση και ανέφερε ότι η Ελλάδα σήκωσε το βάρος όλης της Ευρώπης. Σημείωσε, παράλληλα, ότι η κυβέρνηση κάνει ο,τι μπορεί, με όλες τις δυνάμεις της, στο πλαίσιο που ορίζει η συμφωνία της Ευρώπης με την Τουρκία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...