Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η “Δημοκρατία” “καρφώνει” Πορτοσάλτε για να ακούει η ΝΔ – Οργή για το καπέλωμα

Η “Δημοκρατία” “καρφώνει” Πορτοσάλτε για να ακούει η ΝΔ – Οργή για το καπέλωμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ηχηρή επιβεβαίωση του παρασκηνιακού παιχνιδιού που επιχειρεί να παίξει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή το συλλαλητήριο της Κυριακής, το οποίο προσδοκά να το “καπελώσει” για να εμφανιστεί ως “αντικυβερνητική διαδήλωση” αποτελεί το “χτύπημα” της δεξιάς εφημερίδας Δημοκρατία για την κυνική παραδοχή του στενού συνομιλητή των Κυριάκου Μητσοτάκη και Άδωνι Γεωργιάδη, Άρη Πορτοσάλτε.

Την ώρα που μετά τον κ. Πορτοσάλτε και η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Αραμπατζή ομολόγησε πως στόχος της ΝΔ είναι η κομματική εκμετάλλευση του συλλαλητηρίου για να εμφανιστεί ως “αντικυβερνητική διαδήλωση”, προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου, η εφημερίδα Δημοκρατία είχε ήδη “καρφώσει” το διευθυντικό στέλεχος του ΣΚΑΙ για το “καπέλωμα”.

“Σκληρά παιχνίδια και έντονο παρασκήνιο αναπτύσσονται γύρω από το συλλαλητήριο της Κυριακής στην Αθήνα, καθώς η αναμενόμενη αυθόρμητη συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών έχει ανοίξει την όρεξη πολλών που θέλουν να καπηλευθούν για τους δικούς τους σκοπούς την παλλαϊκή αυτή συγκέντρωση. Οι βλέψεις αυτές, φυσικά, προκαλούν από θυμηδία έως και οργή στον κόσμο που ετοιμάζεται να κατέβει στο Σύνταγμα κρατώντας την ελληνική σημαία, για να διαδηλώσει για τη Μακεδονία και την ιστορία της.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα προσπάθειας “καπελώματος” του συλλαλητηρίου, ώστε αντί για εθνικό να εμφανιστεί ως αντικυβερνητικό, είναι η ανάρτηση που έκανε χθες ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Άρης Πορτοσάλτε. “Το Σκοπιανό – Μακεδονικό ως αφορμή για το συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα. Η ουσία: Αντικυβερνητικό, έκφραση αγανάκτησης και θυμού για τα μαζεμένα της 3ετίας των Τσιπροκαμμένου. Ότι δεν έγινε με τους Παραιτηθείτε” έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, ο οποίος μάλιστα την προηγούμενη μέρα είχε κάνει μία παρόμοια τοποθέτηση.

Δεν ήταν λίγοι, βέβαια, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που αντέδρασαν έντονα και αποδοκίμασαν την απόπειρα αυτή να δοθεί άλλος χαρακτήρας σε μία γνήσια λαϊκή συγκέντρωση” αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατία, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του TRIBUNE που κάνουν λόγο για υπόγειο πόλεμο στις τάξεις των συνδιοργανωτών εξαιτίας του γεγονότος ότι κάποιοι εμφανίζονται δεκτικοί στο καπέλωμα της συγκέντρωσης από τη ΝΔ και την εμφάνισή του ως αντικυβερνητικού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...