Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ειρωνικός, αλλά χωρίς απαντήσεις για το σκάνδαλο Novartis ο Βενιζέλος

Ειρωνικός, αλλά χωρίς απαντήσεις για το σκάνδαλο Novartis ο Βενιζέλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Χαίρομαι που στην υπόθεση αυτή που αφορά το υπουργείο Υγείας βρήκατε μια θέση και για μένα παρότι που δεν μπόρεσε ο ένας από τους μάρτυρες που ψέλλισε το όνομά μου να αφηγηθεί μια σκαμπρόζικη ιστορία, μια ιστορία βαλίτσες και φακέλους, τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε ειρωνικό τόνο αναφερόμενος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

«Πολύ μίζερη η αναφορά στο όνομά μου. Υποθέτω ότι μπήκε από συνήθεια γιατί κάποιοι δεν έχουν βάλει μυαλό από προηγούμενες προσπάθειες σπίλωσής μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βενιζέλος αναρωτήθηκε γιατί έγινε αυτό τώρα και υποστήριξε ότι είχε προαναγγελθεί ως κυβέρνηση εδώ και ενάμιση χρόνο.

Εξηγώντας γιατί γίνεται αυτό τώρα, είπε ότι εξατμίστηκε ο εξτρεμισμός στην οικονομία και η κυβέρνηση γλύφει εκεί που έφτυνε χωρίς αποτέλεσμα. «Γιατί το αφήγημα της καθαρής εξόδου δεν προκύπτει γιατί προσκρούει στις αγορές».

«Γίνατε τα καλύτερα ντελίβερι μπόι που εκλιπαρούν για επαίνους από τους ευρωπαίους» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην εξωτερική πολιτική, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση πήγε να παίξει με το ονοματολογικό για να φέρει σε δύσκολη θέση την αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν το πετύχατε και ξαφνικά άνοιξαν όλα τα μέτωπα. «Τα Ίμια 2 είναι πολύ χειρότερα από τα Ίμια 1 γιατί γνωρίζαμε τα πάντα. Πρώτη φορά στα 15 χρόνια Ερντογάν έχουμε θερμό επεισόδιο» δήλωσε.

Ο βουλευτής εκτίμησε ότι η κυβέρνηση αναζητά την εύκολη διαφυγή αλλά αυτό είναι επικίνδυνο. «Στη δικαιοσύνη έχει δημιουργηθεί ζοφερή κατάσταση» τόνισε, εξαπολύοντας επίθεση κατά της Κατερίνας Θάνου.

«Στη δικαιοσύνη έχει δημιουργηθεί ζοφερή κατάσταση, θίγεται η εσωτερική ανεξαρτησία της δικαιοσύνης με τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης. Ασκούνται πειθαρχικές και διώξεις σε βάρος εισαγγελέων όταν δεν αρέσει η κρίση τους» σημείωσε.

«Στέλνω μήνυμα ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας και ζητώ στο όνομα του δικαίου να αντισταθούν στην προσβολή της δικαστικής ανεξαρτησίας. Αυτό το έχει αναλάβει υπεργολαβικό συνεργείο της τρίτης συνιστώσας της κυβέρνησης».

«Δεν υπάρχει εμπλοκή πολιτικών προσώπων»

Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για σκευωρία που δεν έχει υπάρξει όμοια της σε άλλη χώρα, ενώ εκτίμησε ότι στο στόχαστρο μπήκε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου γιατί προσχωρεί στη γραμμή της αλλά και ότι ο κ. Πικραμμένος μπήκε στο στόχαστρο γιατί εκφράζει μια άποψη στη Δικαιοσύνη, ενώ ο κ. Στουρνάρας γιατί η κυβέρνηση θέλει να τον διώξει, κάτι που εκτίμησε ισχύει και για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε «παραλείψεις προσώπων».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Παπανδρέου προς Ν.Δ.: Υπονομεύετε τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας

Νίκος Δένδιας: Πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη η πρόταση δυσπιστίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...