Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: Σε συγχορδία όλα τα ταϊσμένα παπαγαλάκια για να καλύψουν την ήττα της διαπλοκής

Πολάκης: Σε συγχορδία όλα τα ταϊσμένα παπαγαλάκια για να καλύψουν την ήττα της διαπλοκής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Κόλαφος» για ακόμη μία φορά κατά όλων όσων προσπαθούν να «κουκουλώσουν» το τεράστιο σκάνδαλο της Novartis ήταν ο Παύλος Πολάκης μέσω ανάρτησής του στα social media.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στηλιτεύει τον τρόπο που καλύπτουν κάποια ΜΜΕ τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το Novartis-Gate, ενώ εξαπολύει επίθεση κατά όλων όσων δείχνουν ό,τι τους βολεύει «για να καλύψουν την τεράστια ήττα που υπέστη χθες η πολιτική διαπλοκή των Σαμαροβενιζέλων και των αδωνοστουρναραίων», όπως γράφει ο ίδιος.

Tι έγραψε στο Facebook

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Ολα τα ταϊσμένα απο ΚΕΕΛΠΝΟ νοβαρτις και αλλες φαρμακευτικές παπαγαλάκια σε συγχορδία σημερα για να καλύψουν την τεράστια ήττα που υπέστη χθες η πολιτική διαπλοκή των Σαμαροβενιζελων και των αδωνοστουρναραιων !!!!!

-Αντί για το δάκρυ του Πικραμμενου ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΦΡΟΥΖΗΣ ;;; -Αντι για το ψεύτικο κλάμα του Αδωνι για την τετράχρονη ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ “Harvard Projekt ” ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΕΛΕΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ;;;

-Αντι για το εμφυλιοπολεμικό κήρυγμα του Σαμαρα ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ; -Αντί για τις βρισιές του Λοβερδου ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ;;;; -Αντί για τη συγγνώμη του Στουρναρα στη σύζυγο του ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕ 500.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ e-health ΤΟΥ 2014 ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΔΩΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ;;;;

Εχει πέσει πείνα στα αφεντικά σας το ξέρουμε ,αλλα τόσο ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ που σας εχει πιάσει εναντιον μας μαλλον σας χρειαζεται Ψυχιατρικη στήριξη .

Μην σας νοιάζει ,παρα το οτι δεν μπορειτε να φέρετε τα καβατζωμενα μαύρα απο εκει που ταχετε κρύψει Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης από Ρέθυμνο: Το σύστημα Υγείας για τον πολίτη δεν λειτουργεί – Τεράστιες οι ελλείψεις

Ο Πολάκης συνέθλιψε τον αλαζονικό Τσακαλώτο της ήττας: «Έκανες δώρο 37 δισ. στον Μητσοτάκη και τους τραπεζίτες»

Άδωνι όλα καλά; Δημοφιλή φάρμακα εξαφανίστηκαν από τα ράφια των φαρμακείων – Ελλείψεις σε αναλγητικά και παιδικές αντιβιώσεις

Παύλος Πολάκης: «Γιατί πρέπει να απολογούμαι για οποιαδήποτε ιστορία επιστημονικής φαντασίας;»

LONARID-N

ΕΟΦ: Ανακαλεί παρτίδα του ευρέως χρησιμοποιούμενου αναλγητικού φαρμάκου LONARID-N

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...