Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρατσιστικό κρεσέντο από στέλεχος της Ν.Δ. στην Κρήτη

Ρατσιστικό κρεσέντο από στέλεχος της Ν.Δ. στην Κρήτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το ρατσιστικό σχόλιο και η σφοδρή επίθεση της δημοτικής συμβούλου και Υπεύθυνης Περιφέρειας Κρήτης της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ με αρμοδιότητα Γυναίκες στην Αυτοδιοίκηση της ΝΔ Αθηνάς Σπανάκη.

Η κ. Σπανάκη, ελάχιστες ώρες μετά το τραγικό τέλος που βρήκαν γυναίκες και παιδιά στο Αγαθονήσι, όταν βούλιαξε βάρκα με μετανάστες, επιτέθηκε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Ηρακλείου, Μαρία Καναβάκη, με αφορμή μια φωτογραφία όπου η τελευταία εμφανίζεται μαζί με γυναίκες μετανάστριες.

Αναλυτικά η κ. Σπανάκη αναφέρει:

“Αυτή είναι η αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής που ξαναποζάρει περήφανη στο φακό με την παρέα της… Ένας από τους λόγους που κατηγορήθηκα ήταν ότι είχα το θάρρος να μιλήσω για το μεταναστευτικό…Ελάτε λοιπόν μια μέρα από το ιατρείο της Ιτανου να δείτε ΅Ελληνίδες μανάδες να με παρακαλάνε να σκουπίσουν να σφουγγαρίσουν να κάνουν οτιδήποτε για να εξασφαλίσουν ένα ποτήρι γάλα στα παιδιά τους.

Δυστυχώς δεν προλαβαίνουν να ποζάρουν για φωτογραφία αλλά και ο φακός λυγίζει στην απελπισία τους….Τα δώσατε όλα πίσω στις ΜΚΟ για να έχετε το χρόνο φωτογράφησης με την παρέα σας…

Δυστυχώς με τις φωτογραφίες ούτε τα προσφυγάκια θα σωθούν από τη θάλασσα και την πείνα ούτε τα Ελληνακια απο τα μαζεμένα χτυπήματα της πονεμένης μας Ελλάδας που με λεβεντιά έβαλε στην αγκαλιά της όλου του κόσμου τα παιδιά.

Μια φωτογραφία της Ελλάδας ανεβάστε και αν έχετε τα κότσια γι αυτήν αγωνιστείτε και όχι για το φόντο της καρέκλας και για να μην προλάβουν κάποιοι φίλοι σας να πουν ξανά ότι θέλω ψήφους σας λέω ότι καθόλου δεν με απασχολούν ούτε οι ψήφοι ούτε οι καρέκλες…”.

Σε νεότερη ανάρτησή της η Αθηνά Σπανάκη αναφέρει επίσης:
“Δεν προλαβα να πω την γνωμη μου και οριστε πως μου απαντουν…Αυτοι ειναι…. οι ανθρωποι….κι εμεις ξενοι στη ιδια μας την πατριδα…ε λοιπον οχι δεν σας φοβαμαι.

Ποιος ειναι αυτος που με αποκαλει ρατσιστρια να ερθει εδω μπροστα μου να το πει καταματα….Εγω θα συνεχισω ελευθερη να λεω την αποψη μου χωρις να με σταματαει καμια υποκρισια..Ειμαι και θα ειμαι εδω Ελληνιδα και θα γονατισω μονο μπροστα στην Πατριδα μου και στον Θεο!

YΓ..για ρωτηστε να σας πουν …ποιος ετρεξε να στεγασει αστεγους,να τρεξει το προγραμμα στεγασης επανενταξης.να δημιουργησει δημοτικο ιατρειο,να δωσει πρωινα σε σχολεια,να δημιουργησει δημοτικο παντοπωλειο και ποσα αλλα για ολους τους ανθρωπους ανεξαρτητος χρωματος και φυλης,ποιος δεν προλαβε να κατσει σε καρεκλα αρχοντα γιατι κουβαλουσε στην πλατη του σαν απλος εργατης?..μηπως η” ρατσιστρια”’ μαζι με αλλους” ρατσιστες”??..ελατε αν εχετε τα κοτσια να βγουμε δημοσια και να μιλησουμε για ολα!!!.

Και επανέρχεται, αν και βρίσκει άσχημη τη φωτογραφία της που έχουν επιλέξει:

“Βγαζουν αυτη την φωτογραφια μου οταν ημουν αντιδημαρχος τη στιγμη που παλευω να στεγασω τους αστεγους και με αποκαλουν ρατσιστρια επειδη τολμησα να πω οτι η αντισημαρχος κοινωνικης πολιτικης Μαρια Γ Καναβακη ποζαρει στο φακο με τις γυναικες μεταναστριες πινοντας καφε την ωρα που στην Ελλαδα μανες δεν εχουν να ταισουν τα παιδια τους και οτι ο φακος λυγιζει μπροστα στον πονο τους.

Ναι ειμαι ασχημη στην φωτογραφια αλλα η ψυχη μου τολμαει για μια φορα ακομα να χρεωθει οτι στην Ελλαδα την πατριδα μας τολμω να πω πως ειμαι Ελληνιδα και να δηλωσω ετοιμη να πεθανω γι αυτην…Αν αυτα που γραφω ειναι ρατσισμος αναλαμβανω τις ευθυνες μου!”

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...