ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
DW: Ο λόγος που μόλις 6% των γερμανικών νοικοκυριών έχουν κλιματιστικά στα σπίτια τους
Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα - Στα 400 εκατ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις αρχές του 2015 θα γίνουν οι εκλογές στην Ελλάδα δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο CNBC o Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο του φόρουμ Ambrossetti Club στη λίμνη Κόμο.
Στην συνέντευξή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε καταστροφή την απώλεια του ΑΕΠ κατά 25% και σημείωσε: “Η Ελλάδα έχει 29% ανεργία, ένα ποσοστό απαράδεκτο για ευρωπαϊκή χώρα. Την ίδια στιγμή ο μεγάλος κίνδυνος για όλη την Ευρώπη, όχι μόνο για την Ελλάδα, είναι ο αποπληθωρισμός. Το πρόγραμμα της τρόικας αναγκάζει την Ελλάδα να δίνει 4,5% εκ του πρωτογενούς πλεονάσματος προκειμένου να πληρώνονται οι τόκοι των δανείων. Είναι αδύνατον να υπάρξει ανάπτυξη με τέτοιες υποχρεώσεις, για αυτό δεν είμαι τόσο αισιόδοξος».
Ο Αλέξης Τσίπρας όπως δήλωσε, πιστεύει ότι είναι πολύ δύσκολο για την παρούσα κυβέρνηση να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και υπογράμμισε ότι είναι απαραίτητο να αλλάξει πολιτική κατεύθυνση η χώρα.
























































