Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργισμένη ανακοίνωση των Ελλήνων Εθνικών για τον βανδαλισμό της προτομής της Πολιούχου Αθηνάς

Οργισμένη ανακοίνωση των Ελλήνων Εθνικών για τον βανδαλισμό της προτομής της Πολιούχου Αθηνάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε ανακοίνωσή του το Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ), καταγγέλλει τον βανδαλισμό της προτομής της θεάς Αθηνάς Πολιούχου που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΥΣΕΕ, “η ρωμέϊκη χώρα έχει αμέτρητες αιτίες να ντρέπεται, αν και οι σημαντικότερες είναι η απόλυτη πολιτισμική της κατάπτωση, το εφιαλτικά τεράστιο ποσοστό λειτουργικού αναλφαβητισμού, η πλήρης απουσία σεβασμού στον δημόσιο χώρο και η πλήρης απουσία αισθητικής. Και λέμε “να ντρέπεται”, γιατί οι άνθρωποι στα σύγχρονα κράτη πρωτίστως γαλουχούνται μέσα από μία διαδικασία που λέγεται δημόσια εκπαίδευση, και σ’ αυτήν ακριβώς την γαλούχηση είναι που κυριολεκτικά έχει αποτύχει απολύτως το ρωμέϊκο κράτος, αν και το ίδιο ομολογεί, με πάσα ειλικρίνεια, πως το μόνο που το ενδιαφέρει να πετύχει μέσω της δημόσιας εκπαίδευσής του, είναι να διαμορφώνει πιστούς ορθόδοξους χριστιανούς”.

“Το τελευταίο ανατριχιαστικό αποτέλεσμα αυτής της αποτυχίας”, συνεχίζει το ΥΣΕΕ, “μιας αδικαιολόγητης αποτυχίας που έχει γκρεμίσει ανθρώπους σε μαύρες αβύσσους βαρβαρισμού, είναι το γκρέμισμα της προτομής της Θεάς Αθηνάς έξω από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για την ίδια μαρμάρινη προτομή, την οποία οι βάνδαλοι προ ετών είχαν συμβολικά “τυφλώσει” με μαύρη μπογιά”.

“Η ρωμέϊκη χώρα έχει καλλιεργήσει στα σχολεία της ατομισμό και βαρβαρότητα, και τώρα οι φυσιολογικοί άνθρωποι και οι δημόσιοι χώροι και πράγματα, υφίστανται τις άγριες συνέπειες. Κυρίως αυτά που σε άλλα, πολιτισμένα, σύγχρονα κράτη απολαμβάνουν σεβασμού, όπως οι προτομές, τα αγάλματα, τα μνημεία. Στην ρωμέϊκη χώρα, δεν ισχύει τίποτε από ό,τι ισχύει στις πολιτισμένες. Κακοποίηση και βανδαλισμός στα πάντα, από τον ανδριάντα του Ρήγα Φεραίου και του Κολοκοτρώνη μέχρι τους, αφημένους στην τύχη τους ανά την επικράτεια, αρχαίους Ναούς που δεν προσφέρονται για εισιτήριο”.

“Η μόνη λύση είναι αυτή η τώρα ρωμέϊκη χώρα, να ακούσει την κραυγή μας και να αλλάξει κατεπειγόντως κατεύθυνση. Να στραφεί προς το να εκπολιτισθεί. Πρώτο βήμα του οποίου είναι βεβαίως το να επανελληνισθεί”, καταλήγει το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών.

Πηγή φωτογραφίας: Actimon

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Συναγερμός» στους Αμπελόκηπους: Εξαφανίστηκε 16χρονη – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μέλος σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα

Ανάπτυξη Νέας Μαρίνας Αλίμου: Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας – Ενημέρωση για τη ρύπανση

Εξάρχεια: Ο ένας λήστευε γυναίκα κι ο άλλος προσπάθησε να τη βιάσει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr