Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πράκτορες της Άγκυρας καλλιεργούν κλίμα έντασης για το υπό ανέγερση τζαμί της Αθήνας

Πράκτορες της Άγκυρας καλλιεργούν κλίμα έντασης για το υπό ανέγερση τζαμί της Αθήνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε σκληρή προπαγάνδα έχουν επιδοθεί οι τουρκόψυχοι της Θράκης, με αφορμή τον διορισμό του διοικητικού συμβουλίου του τζαμιού της Αθήνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, χαρακτηρίζουν ως «σκάνδαλο» την πρόσληψη πέντε χριστιανών και δύο μουσουλμάνων και, σύμφωνα με πληροφορίες της “Δημοκρατίας”, υπάρχει έντονη πίεση με πολλαπλούς αποδέκτες για δυναμικές κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα.

Η έγκριση του διορισμού του Δ.Σ. του τζαμιού ανακοινώθηκε από τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.

Στη θέση του προέδρου τοποθετήθηκε ο αναπληρωτής διευθυντής της Διεύθυνσης θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας Κωνσταντίνος Πιτταδάκης, της αντιπροέδρου η Σταματίνα Μουρελάτου (εργαζόμενη του υπουργείου Οικονομικών) και ως μέλη οι Ιωάννης Βακουντζούζης, Κανέλλα Παπαχελά, Στέφανος Βαζάκας, Ελάμπ Ελ Σαγιέντ και Γκουλάμ Μουρταζά (οι δύο τελευταίοι είναι εκπρόσωποι των μουσουλμάνων που ζουν στην Αττική).

«Στην Αθήνα οι μουσουλμάνοι προσεύχονται σε υπόγεια μεστζίτ, που έστησαν οι ίδιοι με δικές τους δυνατότητες», «η πρόσληψη των πέντε χριστιανών έχει χαρακτηριστεί ως σκάνδαλο από την κοινή γνώμη της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης», «εάν σε μια ορθόδοξη εκκλησία προσλαμβάνονταν μουσουλμάνοι, η Ελλάδα θα ξεσηκωνόταν και οι ρατσιστές και φανατικοί ορθόδοξοι θα έβγαιναν στους δρόμους» είναι μερικά από τα σχόλια που αναφέρονται σε τουρκόφιλες ιστοσελίδες.

Το TRIBUNE “απορεί” τι “λόγος” πέφτει στην Άγκυρα για το τζαμί των Αθηνών. Δεν είναι η Τουρκία “προστάτιδα” των μουσουλμάνων μεταναστών που ζουν στην Αθήνα και καλό θα κάνουν τα ανθρωπάκια του τουρκικού Προξενείου να κάτσουν ήσυχα, διότι οι οθωμανικές εξάρσεις δεν θα τους βγουν σε καλό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr