Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λουκέτο στα γήπεδα της Super League βάζει η κυβέρνηση

Λουκέτο στα γήπεδα της Super League βάζει η κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Λουκέτο στα γήπεδα της Super League για μια εβδομάδα βάζει η κυβέρνηση.

«Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι αδύνατο να γίνουν αγώνες την Κυριακή» ανακοίνωσε αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Η απόφαση για την αναστολή των αγώνων της Super League αποτελεί το πρώτο σαφές σήμα που δίνει η κυβέρνηση και αναμένονται και άλλες πρωτοβουλίες για να σταματήσει το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα.

Κρίσιμη είναι κατόπιν αυτών η συνάντηση που θα έχει ο υφυπουργός Αθλητισμού με τις διοργανώτριες Αρχές την προσεχή Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία η κυβέρνηση θα σταθμίσει εάν έχουν γίνει βήματα στην κατεύθυνση της επίλυσης του ζητήματος. Για την απόφασή της θα ληφθούν υπόψη και νέες επικαιροποιημένες εισηγήσεις από την ΕΛΑΣ και τη ΔΕΑΒ.

Στο μεταξύ, συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας κατέθεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων με επιστολή της προς τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Η Ομοσπονδία ζητεί από την Πολιτεία «να καταστήσει σαφή τη σθεναρή και κάθετη βούληση της για την ισχύ και την επιβολή των νόμων», υποστηρίζοντας μάλιστα ότι αυτό που ισχύει «είναι να ψηφίζονται νόμοι και να αναγγέλλονται μέτρα που ποτέ όμως δεν εφαρμόζονται, αφενός μεν λόγω της οικονομικής και όχι μόνο δύναμης όλων αυτών των μεγαλοπαραγόντων που ασχολούνται με τον επαγγελματικό αθλητισμό και αφετέρου, λόγω του πολιτικού κόστους, καθώς όλα αυτά τα πλήθη που ασπάζονται την ειδωλολατρία των γηπέδων είναι ταυτόχρονα και ψηφοφόροι- οπαδοί προς εκμετάλλευση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έγραψε Ιστορία ο Ολυμπιακός: Στους «4» του Conference League – Νίκησε στα πέναλτι τη Φενέρμπαχτσε

Τέλος το ευρωπαϊκό όνειρο του ΠΑΟΚ – Έχασε από τη Μπριζ 2-0 στην Τούμπα

«Μπάχαλο» η Κλαμπ Μπριζ: «Ανταρσία» Όλσεν – Έφυγε από την Ελλάδα λίγο πριν τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ

ΑΕΚ-Άρης 2-0 και πρώτη η Ένωση με παιχνίδι παραπάνω

Παναθηναϊκός: Νίκησε με ανατροπή 3-1 τη Λαμία και προσωρινά στην κορυφή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr