Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ήρθε η ώρα του Κριστιάνο Ρονάλντο

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την Τετάρτη το βράδυ θα γίνει γνωστή η αντίπαλος της Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και θα είναι μία από τις Ρεάλ ή Μάντσεστερ Σίτι, που συγκρούονται (21:45) στην ισπανική πρωτεύουσα στον επαναληπτικό του 0-0 στο «Έτιχαντ».

Αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή στα ημιτελικά της  διοργάνωσης για τους Άγγλους, που στοχεύουν στον πρώτο τελικό της ιστορίας τους ενώ η «βασίλισσα» στον 14ο και το 11ο τρόπαιό της.

Οι γηπεδούχοι Ισπανοί θα ενισχυθούν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που προπονείται πια κανονικά και βρίσκεται στη διάθεση του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του θα παίξει.

Αντίθετα, εκτός μάχης είναι οι Καζεμίρο και Μπενζεμά με τραυματισμούς, με τον Γάλλο επιθετικό να αντικαθίσταται ή από τον Χεσέ Ροντρίγκεθ ή από τον Λούκας Βάσκεθ.

Στη Μάντσεστερ Σίτι δεδομένη είναι η απουσία των Σαμπαλέτα και του Νταβίντ Σίλβα, στον αντίποδα όμως ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί ο Γιαγιά Τουρέ, που παρότι δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας του.

Ακόμα και αν ο τίτλος σου είναι «Τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης», σε αυτό το σημείο, τα πράγματα δεν είναι όπως ένας ξέγνοιαστος περίπατος στην εξοχή. Και αυτό το γνωρίζει καλά ο Ζινεντίν Ζιντάν: «Θα είναι πολύ, πολύ, πολύ δύσκολο. Δεν είναι όπως με την Βόλφσμπουργκ, δεν θα βάλουμε 2 γκολ σε 15 λεπτά. Θα υποφέρουμε για 90 λεπτά. Ή για 120…» δήλωσε ο προπονητής της «Βασίλισσας» αναφερόμενος στην αποψινή ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ερωτώμενος για το αν ενδεχόμενος αποκλεισμός, θα σήμαινε και αποτυχία για τον ίδιο, ο Ζιντάν δεν το σκέφτηκε πολύ: «Ναι», ήταν η απάντηση. «Όταν κοουτσάρεις την Ρεάλ Μαδρίτης, φαντάζεσαι ότι θα φτάσεις μακριά στο Champions League. Είμαι χαρούμενος. Όχι για ό,τι πρόκειται να συμβεί (απόψε), αλλά για όλα όσα συμβαίνουν κάθε μέρα. Αυτό με ικανοποιεί. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό. Οι παίκτες το δικαιούνται, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε γι΄ αυτό. Πάντα τους λέω ότι ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα», τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από τη Μαδρίτη 97-86 τη Ρεάλ

Επιστρέφει το Champions League με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Ολυμπιακός: Έπεσε ηρωϊκά στη Μαδρίτη 90-85 από τη Ρεάλ, με συγκλονιστικό Παπανικολάου

Euroleague: «Λύγισε» στο τέλος ο Ολυμπιακός 77-71 από τη Ρεάλ στο ΣΕΦ

Τέλος για την ΑΕΚ το Champions League – Έχασε από την Αντβέρπ και στο Opap Arena

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr