Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε γιατί… αερίστηκε!

Ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε γιατί… αερίστηκε!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ποδόσφαιρο, Σουηδία,

Ένας Σουηδός ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε από παιχνίδι “μικρής” κατηγορίας του σουηδικού πρωταθλήματος για τον πιο απίθανο λόγο: επειδή… αερίστηκε!

Ο Άνταμ Λίντιν Λιούνγκβιστ, παίκτης της σουηδικής Järna, δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι της δεύτερης ομάδας της Järna με την Pershagen για τον παράξενο αυτόν λόγο, με τον διαιτητή να τον κατηγορεί για «εσκεμμένη πρόκληση» και για «αντιαθλητική συμπεριφορά».

“Απλά την άφησα”

«Πονούσε το στομάχι μου, οπότε απλά την άφησα», δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ο παίκτης. «Ναι, σοκαρίστηκα, είναι το πιο παράξενο πράγμα που έχω ζήσει ποτέ στο ποδόσφαιρο».

«Ρώτησα τον διαιτητή, ‘δεν μπορώ να αεριστώ λίγο;’, και μου απάντησε ‘όχι’… Δεν το καταλαβαίνω, αλλά ίσως σκέφτηκε ότι αερίστηκα στο χέρι μου και την πέταξα σε αυτόν. Αλλά δεν το έκανα», πρόσθεσε.

Ένας επιθετικός της αντίπαλης ομάδας, ο Κρίστοφερ Λίντε, δήλωσε: «Στεκόμουν αρκετά μακριά αλλά άκουσα την πορδή δυνατά και καθαρά. Είναι το πιο παράξενο πράγμα που έχω δει σε γήπεδο, και παίζω ποδόσφαιρο από τα 8 μου χρόνια».

Η ετυμηγορία του διαιτητή για την πορδή

Ο διαιτητής της συνάντησης επιβεβαίωσε πως πράγματι αυτός ήταν ο λόγος που έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη, εξηγώντας: «Το θεώρησα εσκεμμένη πρόκληση. Το έκανε επίτηδες και ήταν ανάρμοστο. Επομένως, πήρε κίτρινη κάρτα.

«Το να προκαλέσεις κάποιον με μία πορδή δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνο ή φυσιολογικό. Είναι βλακεία – απλώς αερίστηκα και πήρα κόκκινη κάρτα. Μίλησαν στον διαιτητή μετά, ήμουν ενοχλημένος, αλλά δεν είπα βαριές κουβέντες. Απλώς είπα ότι ήταν μπούφος», απάντησε ο Λιούνγκβιστ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έγραψαν Ιστορία οι νέοι του Ολυμπιακού – Στον τελικό του Youth League

Έγραψε Ιστορία ο Ολυμπιακός: Στους «4» του Conference League – Νίκησε στα πέναλτι τη Φενέρμπαχτσε

Τέλος το ευρωπαϊκό όνειρο του ΠΑΟΚ – Έχασε από τη Μπριζ 2-0 στην Τούμπα

«Μπάχαλο» η Κλαμπ Μπριζ: «Ανταρσία» Όλσεν – Έφυγε από την Ελλάδα λίγο πριν τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ

ΑΕΚ-Άρης 2-0 και πρώτη η Ένωση με παιχνίδι παραπάνω

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr