Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολυμπιακός: Ο Γκριν τον γλύτωσε από το κάζο της δεκαετίας στη Λευκάδα

Ολυμπιακός: Ο Γκριν τον γλύτωσε από το κάζο της δεκαετίας στη Λευκάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λευκάδα, Μπάσκετ, Ολυμπιακός,

Με δύο τρίποντα του Έρικ Γκριν στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα ο Ολυμπιακός απέφυγε το κάζο της δεκαετίας στη Λευκάδα απέναντι σε μια εκπληκτική Δόξα, της οποίας επιβλήθηκε 95-94 με buzzer beater του Αμερικανού γκαρντ!

Οι «ερυθρόλευκοι», που ξεκίνησαν το τελευταίο δεκάλεπτο έχοντας διαφορά 16 πόντων υπέρ τους, βρέθηκαν στο 1:22΄΄ πριν τη λήξη να χάνουν με πέντε (89-94), αλλά το ταλέντο του Αμερικανού γκαρντ τους έσωσε από μεγάλη περιπέτεια.

Ο Γουέλς φόρτωσε την άμυνα του Ολυμπιακού με 27 πόντους, ο Ντόμπλας πρόσθεσε άλλους 16 και οι Τσαλδάρης, Σκοτ από 15, με το σκορ της τελευταίας περιόδου να είναι 29-14 για τους γηπεδούχους.

Για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, εκτός του καθοριστικού Γκριν (13 πόντοι) ο Σπανούλης έκανε double – double (19 πόντοι, 11 ασίστ) και ο Λοτζέσκι πρόσφερε λύσεις στην επίθεση σημειώνοντας 16 πόντους.

Στο μοναδικό σημείο του αγώνα που οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν υποφερτή άμυνα, δηλαδή το τρίτο δεκάλεπτο, πέτυχαν να χτίσουν διαφορά 16 πόντων στο 30΄ (65-81) με καλάθι του Λοτζέσκι. Οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε και παραλίγο να το πληρώσουν με μια απίστευτη ήττα από τη νεοφώτιστη ομάδα.

Με πρωταγωνιστή της αντεπίθεσης τον Ντόμπλας η Δόξα έτρεξε σερί 11-0 (76-81), εκμεταλλεύτηκε τα δικαιώματα που της έδωσε ο αντίπαλος, έβαλε τα σουτ και ισοφάρισε με τρίποντο του Τσαλδάρη σε 85-85, για να προηγηθεί με 91-85 χάρη σε δύο μεγάλα τρίποντα του Γουέλς, αλλά δεν είχε την ψυχραιμία να διαχειριστεί το πλεονέκτημά της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία

Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time

Έγραψαν Ιστορία οι νέοι του Ολυμπιακού – Στον τελικό του Youth League

Έγραψε Ιστορία ο Ολυμπιακός: Στους «4» του Conference League – Νίκησε στα πέναλτι τη Φενέρμπαχτσε

EuroLeague: Η Μακάμπι Tελ Αβίβ αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο δρόμο προς το Final Four

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr