Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαρύτατες καταγγελίες Ίβιτς για «στήσιμο» παικτών του ΠΑΟΚ

Βαρύτατες καταγγελίες Ίβιτς για «στήσιμο» παικτών του ΠΑΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο,

Βαρύτατες καταγγελίες, έστω και εμμέσως, για ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ του οποίου είναι ως γνωστόν προπονητής έκανε ο Βλάνταν Ίβιτς, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο.

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για «λάθη που δεν γίνονται» και προανήγγειλε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη, στον οποίο θέλει να μεταφέρει την κατάσταση των αποδυτηρίων.

«Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, βάλαμε δυο γκολ, μπορούσαμε και άλλα. Δυστυχώς στο δεύτερο μέρος τα πράγματα γύρισαν ανάποδα. Κάποιοι παίκτες έχουν κάνει κάποια λάθη που δεν γίνονται. Συζήτησα με τον πρόεδρο, θα του τα παρουσιάσω εγώ σε λίγο. Ή θα μείνω εγώ ή θα φύγουν κάποιοι άλλοι», δήλωσε.

«Κοιτάξτε τις φάσεις των γκολ. Αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα, το λάθος είναι δικό μου γιατί στην αρχή έχω κάνει κάποια πράγματα που δεν υπολόγισα και την τελευταία στιγμή άλλαξα απόφαση. Γι΄ αυτό το λόγο θα έχω συζητήσεις σε λίγο» πρόσθεσε, ενώ σε ερώτηση για το τι άλλαξε είπε «άλλαξα κάποιους παίκτες. Δεν θέλω να πω ονόματα…».

Στη συνέχεια και σε νέα ερώτηση αν κατηγορεί κάποιους ποδοσφαιριστές του για εσκεμμένα κακή απόδοση, έγινε πιο σαφής. «Κοιτάξτε, δεν λέω ότι κάποιοι ίσως να μην μπορούν, απλά μπορεί να μην θέλουν. Σήμερα ήταν πιο ξεκάθαρο. Γιατί φαίνεται τον τελευταίο καιρό πως κάποιοι έχουν πρόβλημα. Και μέσα στα αποδυτήρια και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο, τις τελευταίες 20 μέρες με ένα μήνα», απάντησε.

Και ο Ίβιτς συνέχισε: «Γι΄ αυτό λέω, θα μιλήσω με τον πρόεδρο, θα του παρουσιάσω τι πιστεύω εγώ και από εκεί και πέρα, τις αποφάσεις τις παίρνουν αυτοί που είναι πιο πάνω από εμένα. Εγώ πρέπει να τον ενημερώσω για κάποια πράγματα που δεν γνωρίζει. Και ο τεχνικός διευθυντής το γνωρίζει αυτό, ξέρει κι αυτός. Δεν μου πάει κάπου το μυαλό… Έχω παίξει μπάλα, ξέρω τι συμβαίνει. Μπορεί να μην γούσταρα κάποιον προπονητή, μπορεί να είχα πρόβλημα, αλλά όταν έμπαινα έδινα το 100%, γιατί η ομάδα σε πληρώνει».

Όσο για το αν εκτιμά ότι η σημερινή εκπληκτική ανατροπή του σκορ έγινε σκόπιμα με στόχο την απομάκρυνσή του από τον πάγκο; «Κοιτάξτε, δεν λέω ότι θέλουν να φάνε τον Ίβιτς, δεν ξέρω, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό τους. Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτονται, αλλά κατά την άποψη μου κάποια πράγματα είναι αρκετά ύπουλα. Δείτε πάλι τα γκολ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έγραψαν Ιστορία οι νέοι του Ολυμπιακού – Στον τελικό του Youth League

Έγραψε Ιστορία ο Ολυμπιακός: Στους «4» του Conference League – Νίκησε στα πέναλτι τη Φενέρμπαχτσε

Τέλος το ευρωπαϊκό όνειρο του ΠΑΟΚ – Έχασε από τη Μπριζ 2-0 στην Τούμπα

«Μπάχαλο» η Κλαμπ Μπριζ: «Ανταρσία» Όλσεν – Έφυγε από την Ελλάδα λίγο πριν τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ

ΑΕΚ-Άρης 2-0 και πρώτη η Ένωση με παιχνίδι παραπάνω

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr