Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με Ντομίνγκες για την πρωτιά ο Ολυμπιακός στην Κύπρο

Με Ντομίνγκες για την πρωτιά ο Ολυμπιακός στην Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Europa League, Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο,

Με τον Τσόρι Ντομίνγκες, να συμπεριλαμβάνεται μετά από αρκετό καιρό στην αποστολή, ο Ολυμπιακός θα μεταβεί στην Κύπρο για το τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων του Europa League με τον ΑΠΟΕΛ.

Η είδηση μετά την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού επί ελληνικού εδάφους ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ ήταν ότι ο Πάουλο Μπέντο συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Τσόρι Ντομίνγκες.

Εδώ και αρκετό καιρό η απόφαση του Πορτογάλου προπονητή να μην υπολογίζει τον Αργεντινό μέσο στα ματς εντός κι εκτός των συνόρων είχε προκαλέσει αρκετά ερωτηματικά, αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου τις οποίες και «εισέπραξε» ο Μπέντο αμέσως μετά το 1-1 με την ελβετική Γιουνγκ Μπόις.

Μεσολάβησε το θέμα με τη διάρρηξη στο σπίτι του Ντομίνγκες πριν από μερικές ημέρες και ο παίκτης δε συμμετείχε ούτε στην αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό και σε αυτό του κυπέλλου με τα Χανιά, ωστόσο, δε συνέβη το ίδιο και ενόψει της αναμέτρησης που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει την πρώτη θέση του 2ου ομίλου.

Εκτός έμεινε ο Όσκαρ Καρντόσο, που ταλαιπωρείται από ίωση, οι Ομάρ Ελαμπντελαουϊ και Παναγιώτης Ρέτσος, που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους και προτιμήθηκε να προφυλαχθούν ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» για την 14η αγωνιστική της Super League και ο Μάρκο Μάριν.

Στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» συμμετέχουν οι: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βιάνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ολυμπιακός: Τεράστια νίκη με ανατροπή 74-69 την Παρτιζάν στο Βελιγράδι

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Εθνική Ελλάδας: Η Γεωργία την απέκλεισε στα πέναλτι από του EURO 2024

Η Ελλάδα ισοπέδωσε το Καζακστάν (5-0) και πλησιάζει το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024

Ολυμπιακός: Νίκησε 80-64 τη Βιλερμπάν και παρέμεινε σε τροχιά εξάδας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr