Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεύτερη σερί ισοπαλία για τον Ολυμπιακό – “Κόλλησε” στις λάσπες στην Τρίπολη

Δεύτερη σερί ισοπαλία για τον Ολυμπιακό – “Κόλλησε” στις λάσπες στην Τρίπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεύτερη στη σειρά εκτός έδρας ισοπαλία για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, καθώς μετά τα Χανιά έφυγε με έναν βαθμό και από την Τρίπολη.

Σε ένα ματς μέσα στη βροχή, με πολλές φάσεις αλλά χωρίς γκολ, έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα, ο οποίος από το 60′ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάσα με 2η κίτρινη κάρτα.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κάκιστη κατάσταση, με λίμνες νερού στα περισσότερα σημεία λόγω της βροχής κι αυτό δυσκόλευε σε μεγάλο βαθμό τις ενέργειες των ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, το ματς είχε φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο πρώτο μισάωρο ο Αστέρας έδειχνε πιο δραστήριος και πιο απειλητικός και δημιούργησε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Μάσα, όμως ο Λεάλι ήταν σε ετοιμότητα. Ετσι, στο 21′ βρέθηκε μόνος απέναντι στον Αργεντινό άσο, αλλά τον νίκησε και δύο λεπτά αργότερα απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε από εξαιρετική θέση. Από τη δική του μεριά ο Ολυμπιακός απείλησε στο 11′ με τον Ιντέγε (σουτ δίπλα από το δοκάρι) και ισορρόπησε το ματς μετά το 25′, όμως μόνο το σουτ του Σεμπά στο 39′ ανησύχησε τον Ντοναρούμα.

Και στο β’ ημίχρονο οι φάσεις διαδέχονταν η μια την άλλη. Με την έναρξη ο Ανδρούτσος με κεφαλιά υποχρέωσε τον τερματοφύλακα του Αστέρα σε δύσκολη επέμβαση (46′) και το απευθείας φάουλ του Φορτούνη «έξυσε» το δοκάρι (48′). Ο Αστέρας «απάντησε» στο 58′ με σουτ του Μανιά να περνάει μόλις άουτ, όμως στο 60′ έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Μάσα αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα για «θέατρο» μέσα στην περιοχή.

Στο 66′ πέρασε μέσα ο Καρντόσο και στο επόμενο λεπτό έχασε σημαντική ευκαιρία, σουτάροντας από κοντά ψηλά άουτ. Στο 68′ ο δραστήριος Μανιάς αναστάτωσε την άμυνα του Ολυμπιακού και σούταρε διαγώνια άουτ και στο 71′ ο Ντοναρούμα έκανε νέα δύσκολη επέμβαση σε απευθείας φάουλ του Μιλιβόγεβιτς. Στο 79′ ήταν η σειρά του Λεάλι να αποκρούσει με δυσκολία του σουτ του Μανιά.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες, περισσότερο πάλεψαν μέσα στις λίμνες του νερού, παρά έπαιξαν ποδόσφαιρο και έτσι το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Σελίν, Χαμντανί, Μπέρτος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Φαρίνια (64′ Κώτσιρας), Στανισάβλιεβιτς (46′ Καλτσάς), Μάσα, Μανιάς (83′ Ιωαννίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Ρέτσος, Βιάνα, Μιλιβόγεβιτς, Μανθάτης (46′ Καμπιάσο), Ανδρούτσος (82′ Ελιουνούσι), Φορτούνης (66′ Καρντόσο), Σεμπά, Ιντέγε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΑΕΚ-Άρης 2-0 και πρώτη η Ένωση με παιχνίδι παραπάνω

Παναθηναϊκός: Νίκησε με ανατροπή 3-1 τη Λαμία και προσωρινά στην κορυφή

Ολυμπιακός: Νίκησε 84-81 τη Φενέρμπαχτσε και θα βρει μπροστά του τη Μπαρτσελόνα

Ο Σταύρος Σβήγκος στο ΟΠΑΠ Game Time: «Ματίας Αλμέιδα πάρε με στην ΑΕΚ»

Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ 1-0 και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς στην Τούμπα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr