Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λεμονής για τρίτη φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού

Ο Λεμονής για τρίτη φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ολυμπιακός, Ποδόσφαιρο,

Ο Τάκης Λεμονής αναλαμβάνει για τρίτη φορά προπονητής του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα το μεσημέρι της Πέμπτης οι πρωταθλητές Ελλάδας.

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Τάκη Λεμονή, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του προπονητή.

Ο κ. Λεμονής είναι κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου μας, αφού έχει προσφέρει στον Ολυμπιακός και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής και έχει καταγράψει τίτλους και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Ο κ. Λεμονής δήλωσε σχετικά: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Ολυμπιακού, πιο έτοιμος και πιο έμπειρος, για να κυνηγήσουμε τον στόχο μας, που είναι βέβαια η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ξέρετε όλοι ότι είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού αλλά τώρα είναι ώρα για σκληρή δουλειά και όχι για λόγια. Θέλουμε τους φιλάθλους μας πιο κοντά από ποτέ, αφού είμαστε μόνοι μας απέναντι σε όλους και δεν περισσεύει κανείς. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο””.

Η λύση προκρίθηκε ως η πλέον ενδεδειγμένη τη συγκεκριμένη στιγμή, αφού εκτός από «παιδί» του Ολυμπιακού είναι άριστος γνώστης της ομάδας, καθώς έχει δουλέψει σε αυτή άλλες δύο φορές, ξέρει πολύ καλά τα αποδυτήρια και μπορεί να ανυψώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, αλλά και να τους εμπνεύσει.

Ο παλαίμαχος επιθετικός είχε αναλάβει για πρώτη φορά το 2000 (ως το 2002).

Η δεύτερη ήταν στο διάστημα από το 2006 μέχρι το 2008 και υπό την καθοδήγησή του ο Ολυμπιακός κατάκτησε τρία πρωταθλήματα (2001, 2002, 2007) και το Σούπερ Καπ (2007).

Ως ποδοσφαιριστής έπαιξε στους «ερυθρόλευκους» από το 1978 μέχρι το 1987, διάστημα στο οποίο μέτρησε επίσης τέσσερα πρωταθλήματα (1980, 1981, 1982, 1987) και ένα Κύπελλο Ελλάδας, το 1981.

Επί ημερών Λεμονή, επίσης, ο Ολυμπιακός είχε σημειώσει στο Τσάμπιονς Λιγκ δύο εκτός έδρας νίκες που είχαν προκαλέσει αίσθηση τότε, όταν επικράτησε στη Βρέμη με 3-1 της Βέρντερ και άλωσε το «Ολίμπικο» περνώντας με 2-1 απέναντι στη Λάτσιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Ο Άρης έριξε από την κορυφή των ΠΑΟΚ 1-0 μέσα στην Τούμπα

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr