Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βέλγιο – Ελλάδα: «Μάχη» για την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ

Βέλγιο – Ελλάδα: «Μάχη» για την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέλγιο, Μουντιάλ, Ποδόσφαιρο,

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, το βράδυ του Σαββάτου στις Βρυξέλλες, η Εθνική Ομάδα δίνει την πιο δύσκολη «μάχη» στα προκριματικά του Μουντιάλ, απέναντι στο φορμαρισμένο Βέλγιο.

Ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός της Εθνικής ομάδας, βρίσκεται στο πλευρό της και στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Λίγες ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι ο Φάνης Γκέκας, ο Τάκης Φύσσας και ο Μίμης Δομάζος μίλησαν για τις πιθανότητες που έχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Βέλγιο και να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα τελικά της Ρωσίας.

Στα γήπεδα της Ρωσίας θα προκριθούν απευθείας οι πρώτοι των εννέα ομίλων της Ευρώπης. Οι οκτώ καλύτεροι δεύτεροι θα παίξουν αγώνες μπαράζ.

Με σύμμαχό της την σχετικά καλή προϊστορία με αντίπαλο το Βέλγιο, η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε θα δώσει έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα που θεωρείται ότι θα κρίνει πολλά στον όμιλο.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ πηγαίνει στον αγώνα με την Εθνική Ελλάδος με πολύ καλή ψυχολογία. Είναι πρώτη στον όμιλο έχοντας «καθαρίσει» με μεγάλα σκορ τους αντιπάλους της. Μέχρι στιγμής έχει σκοράρει 21 γκολ σε τέσσερις αγώνες και έχει δεχθεί μόνο ένα.

Η Ελλάδα όμως έχει καταφέρει να μείνει κοντά στο Βέλγιο βαθμολογικά (μόλις 2 βαθμούς διαφορά) σημειώνοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία (1-1 με την Βοσνία). Ακόμη και ένας βαθμός στο Βέλγιο θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες της Εθνικής μας για την κατάκτηση της 2ης θέσης στον όμιλο που πιθανότατα οδηγεί στα μπαράζ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Ο Άρης έριξε από την κορυφή των ΠΑΟΚ 1-0 μέσα στην Τούμπα

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr