Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ούτε ΕΔΕ για το ξύλο των ΜΑΤ στο Καραϊσκάκη – Δεν χτυπήσαμε κανέναν λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Ούτε ΕΔΕ για το ξύλο των ΜΑΤ στο Καραϊσκάκη – Δεν χτυπήσαμε κανέναν λέει η ΕΛ.ΑΣ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καμία πρόθεση να διατάξει ΕΔΕ για την απρόκλητη βία των ανδρών των ΜΑΤ, οι οποίοι, όπως κατήγγειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, εισέβαλαν στα αποδυτήρια των ερυθρολεύκων, μετά τη λήξη του χθεσινοβραδινού αγώνα στο “Γ. Καραϊσκάκης”, δεν έχει, όπως φαίνεται, η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news247.gr αυτό που απορρέει από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ είναι ότι έγιναν στόχοι χωρίς να φταίνε, ενώ όσον αφορά τα γεγονότα -πάντα κατά την αστυνομία- όταν έληξε ο αγώνας διμοιρία ΥΜΕΤ τοποθετήθηκε στη νεκρή ζώνη για την προστασία παικτών, παραγόντων και τεχνικών τρων ομάδων.

Εκεί εισέβαλαν αρχικά 10 άτομα χωρίς διακριτικά και διαπιστεύσεις, ενώ ακολούθησαν και άλλοι οι οποίοι επιχείρησαν να εισέλθουν στα αποδυτήρια ώστε να επιτεθούν τόσο στην ομάδα του ολυμπιακού, όσο και προς τους διαιτητές.

Αμέσως ακολούθησε συμπλοκή με τους αστυνομικούς και ήταν τόσο σφοδρή, όπως οι ίδιοι εξηγούν στο NEWS 247- που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματισθούν 4 αστυφύλακες.

Από την πλευρά της η Aστυνομία τονίζει επίσης ότι δεν συνεπλάκησαν με άτομα της ομάδας του ολυμπιακού και δεν τραυμάτισε κάποιον εξ αυτών.

Στη συνέχεια, όπως προσθέτουν οι ίδιες πηγές, ομάδα 50 ατόμων -οπαδοί του ολυμπιακού- κινήθηκε μαζικά και αποπειράθηκε να εισέλθει στη θύρα VIP, ώστε να κινηθούν προς τους επισήμους.

Αμέσως επενέβη διμοιρία των ΜΑΤ και ακολούθησαν επίσης σφοδρές συμπλοκές με πέτρες, καδρόνια και καπνογόνα, ενώ από αυτές τις συμπλοκές η αστυνομία προχώρησε σε 5 συλλήψεις και οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη από τους ίδιους τους αξιωματικούς οι οποίοι ανέφεραν στο news247:

“Το αρχηγείο είναι καλυμμένο από τις εξηγήσεις που μας έδωσαν οι αξιωματικοί που βρίσκονταν στο γήπεδο. Δεν θα προχωρήσουμε στη διενέργεια ούτε κάποιας ΕΔΕ ούτε κάποιας προκαταρκτικής εξέτασης”.

Και εδώ είναι το εξοργιστικό. Ποτέ και κανένας ακόμη και σήμερα δεν ανέλαβε τις ευθύνες του όσο ψηλά και αν βρίσκεται. Περιμένουμε αυτή και μόνο την πρώτη φορά που οι αρμόδιοι θα αναλάβουν τις ευθύνες τους και θα πράξουν τα αυτονόητα.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έγραψε Ιστορία ο Ολυμπιακός: Στους «4» του Conference League – Νίκησε στα πέναλτι τη Φενέρμπαχτσε

Τέλος το ευρωπαϊκό όνειρο του ΠΑΟΚ – Έχασε από τη Μπριζ 2-0 στην Τούμπα

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

«Μπάχαλο» η Κλαμπ Μπριζ: «Ανταρσία» Όλσεν – Έφυγε από την Ελλάδα λίγο πριν τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr