Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής Ελλάδας για 44η φορά – Νίκησε 5-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής Ελλάδας για 44η φορά – Νίκησε 5-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ολυμπιακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Ποδόσφαιρο,

Το 44ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και 7ο συνεχόμενο (2011-2017) κατέκτησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε εύκολα 5-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 29η αγωνιστική της Super League και αναδείχθηκε πρωταθλητής μια αγωνιστική πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου.

Παράλληλα, ο Τάκης Λεμονής έγινε ο πολυνίκης προπονητής της ομάδας, καθώς αυτό είναι το 4ο πρωτάθλημα που κατακτά στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» και έτσι έφτασε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Λεμονής έχει κατατήσει και 5 πρωταθλήματα ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Ουσιαστικά η πειραϊκή ομάδα «καθάρισε» τη νίκη μέσα σε ένα δεκέλεπτο με τα γκολ των Μαρίν στο 21′, Ντα Κόστα στο 24′ και Ντε Λα Μπέγια στο 29′. Ο τελευταίος στο 71′ πέτυχε και δεύτερο γκολ, ενώ ο Τσόρι Ντομίνγκες με πέναλτι στο 81′ ανέβασε τον δείκτη στο 5-0.

Οι πρωταθλητές πήραν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν πριν συμπληρωθεί το μισάωρο να πετύχουν τον σκοπό τους. Σε σέντρα του Σεμπά στο 21′ και προσωρινή απόκρουση του Πασχαλάκη, ο Μάριν άνοιξε το σκορ από κοντά. Σε κόρνερ του Φορτούνη στο 24′ ο Ντα Κόστα με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα. Και στο 29′ ο Σεμπά σούταρε στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Ντε Λα Μπέγια έκανε το 3-0.

Σε πιο… χαλαρούς ρυθμούς κινήθηκε το β’ ημίχρονο, αλλά με τον Ντα Κόστα να τραυματίζεται και να αποχωρεί στο 64′. Στο 71′ και μετά από ασίστ των Ελιουνούσι, ο Ντε Λα Μπέγια σημείωσε και δεύτερο γκολ. Στο 81′ και σε σέντρα του Σεμπά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μιχαήλ, ο Τσόρι Ντομίνγκες εκτέλεσε το πέναλτι (το δεύτερο στη σεζόν για τον Ολυμπιακό) και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Ολυμπιακός κατακτά 7 σερί πρωταθλήματα. Η πρώτη ήταν το διάστημα 1997-2003 και αποτελεί ρεκόρ για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Ρέτσος, Ντα Κόστα (64′ Καμπιάσο), Ρομαό, Μαρτίνς, Μάριν (46′ Ελιουνούσι), Φορτούνης (46′ Ντομίνγκες), Σεμπά, Ανσαριφάρντ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Κούτρης, Μπέριος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (67′ Ναδάλες), Γαρουφαλιάς, Κοροβέσης, Νικολιάς (89′ Καρανίκας), Βιντάλ (46′ Μαμπουλού), Γιάκος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Ο Άρης έριξε από την κορυφή των ΠΑΟΚ 1-0 μέσα στην Τούμπα

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr