Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάνω από 18 εκατ. ευρώ μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ

Πάνω από 18 εκατ. ευρώ  μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Από τις 18 Απριλίου έως τις 24 Απριλίου 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας από το Περιστέρι, με 2 ευρώ κέρδισε 14.183,57 ευρώ. Επέλεξε 12 αγώνες από την Premier League, τη Serie A, τη Super League, τη 2η κατηγορίας της Γερμανίας, της Αγγλίας και της Ιταλίας, ποντάροντας στο «Τελικό Αποτέλεσμα» και στη «Διπλή Ευκαιρία».

O δεύτερος μεγάλος νικητής από την Αλεξανδρούπολη, με 10 ευρώ κέρδισε 2.560,51 ευρώ. Πόνταρε σε 12 αγώνες από τη Bundesliga, την Premier League, τη Serie A, τη La Liga, τη Super League, την 1η κατηγορία της Γαλλίας και της Πορτογαλίας και το Κύπελλο Αγγλίας, προβλέποντας σωστά το «Τελικό Αποτέλεσμα» , τη «Διπλή Ευκαιρία», τα «Goal/No Goal» και τα «Under/Over».

«Πάμε Στοίχημα», εδώ το ζεις παραπάνω

Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τέσσερις προωθητικές ενέργειες, το Mega Booster, το Super Παρολί, τη Super List και τα Ματς του Κουπονιού, με ακόμα καλύτερες αποδόσεις.

Το Mega Booster δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» ακόμη και να διπλασιάσουν τα κέρδη τους, επιλέγοντας από 3 αγώνες και πάνω στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το Champions League και το Europa League, και στο μπάσκετ επιλέγοντας από 4 αγώνες και πάνω από τη Euroleague και το ΝΒΑ.

Τα Super Paroli είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα από το «Πάμε Στοίχημα» που προσφέρουν επιπλέον κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας και οι αποδόσεις τους διατηρούνται αμετάβλητες.

Η Super List περιλαμβάνει τους κορυφαίους αγώνες των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στους οποίους προσφέρονται ενισχυμένες αποδόσεις.

Τα Ματς του Κουπονιού προσφέρουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμα επιλεγμένων αγώνων τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Το ποντάρισμα αποκτάει μεγαλύτερη αξία, γιατί το «Πάμε Στοίχημα» δίνει παραπάνω κέρδη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του Eurojackpot με συμμετοχή και της χώρας μας – Έως τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το αποψινό έπαθλο των 30 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr