Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιος θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού (φωτο)

Ποιος θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ολυμπιακός,

Ο Ρεμί Γκαρντ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και μάλιστα οι Γάλλοι ανέφεραν αργά χθες βράδυ ότι ο 51χρονος τεχνικός βρίσκεται στη χώρα μας, περιμένοντας τις ανακοινώσεις από τους “ερυθρόλευκους”. Όλα λοιπόν δείχνουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδος θα είναι σε θέση ν’ ανακοινώσουν τη συνεργασία τους με τον Γάλλο τη Δευτέρα ή την Τρίτη, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η εποχή Γκαρντ στην τεχνική ηγεσία των πειραιωτών.

Ο πρώην τεχνικός της Άστον Βίλα και της Λιόν ξέρει ότι θα έχει πολύ δουλειά από την πρώτη μέρα που θ’ αναλάβει τα “ηνία” της ομάδας. Ένα στοιχείο λοιπόν που πρέπει να γνωρίζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού για τη φιλοσοφία του αφορά τα άκρα της ομάδας του, είτε αυτά είναι μπακ είτε εξτρέμ. Ο Γκαρντ λοιπόν θεωρεί πολύ σημαντική την προσφορά των ακραίων αμυντικών στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού και παράλληλα απαιτεί απ’ τα εξτρέμ να τελειώνουν φάσεις με “πατήματα” στην αντίπαλη περιοχή.

Με βάση το ρόστερ που έχει τώρα ο Ολυμπιακός, είναι σίγουρο πως ο Γκαρντ θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το προφίλ του Φιγκέιρας και τις προωθήσεις του Πορτογάλου αλλά σε ότι αφορά το αριστερό άκρο, σίγουρα θα θέλει ένα διαφορετικό στυλ παίκτη από τον Ντε Λα Μπέγια, κυρίως σε ότι αφορά την ταχύτητα. Για να μιλήσουμε και με παραδείγματα, ο καλός Χολέμπας δε θα…έβγαινε ποτέ από την εντεκάδα του Ολυμπιακού με προπονητή τον Γκαρντ. Αυτό λοιπόν σημαίνει πως οι πειραιώτες θα κινηθούν στο μεταγραφικό “παζάρι” για την απόκτηση αριστερού μπακ, μιας και η εικόνα του Ντε Λα Μπέγια δεν ήταν και η πλέον ικανοποιητική. Είναι ξεκάθαρο πως ο Γκαρντ θέλει να βλέπει τα ακραία μπακ της ομάδας του να έχουν πολύ μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού και μια ματιά στο παρελθόν αποδεικνύει πως μεγάλες ομάδες του Ολυμπιακού, έκαναν τη διαφορά όταν στηρίχθηκαν σε τέτοιου στυλ παίκτες.

Σε ό,τι αφορά τα εξτρέμ είναι ξεκάθαρο πως ο Γκαρντ θέλει να βλέπει τα γκολ της ομάδας του να “μοιράζονται”. Είναι δηλαδή της λογικής Βαλβέρδε ο οποίος έλεγε. “Δε μ’ ενδιαφέρει να πετύχει είκοσι γκολ ο σέντερ φορ. Για την ακρίβεια προτιμώ να βρίσκουμε γκολ κι απ’ τους εξτρέμ και τους μέσους κι ας σκοράρει λιγότερο ο φορ”. Δεν είναι τυχαίο ότι στην πρώτη σεζόν του Ισπανού, πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού και του πρωταθλήματος, ήταν ο Γκαλέτι με 14 γκολ.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι οι “ερυθρόλευκοι” θ΄ αναζητήσουν στη αγορά εξτρέμ που θα μπορούν να σκοράρουν, γιατί η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός έμεινε για μεγάλο διάστημα της σεζόν, χωρίς γκολ από τα άκρα της επίθεσης.

Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν συμφωνήσει μ’ έναν προπονητή των…άκρων κι εκεί θα φροντίσουν να κάνουν τη διαφορά στο μεταγραφικό πεδίο.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ολυμπιακός: Τεράστια νίκη με ανατροπή 74-69 την Παρτιζάν στο Βελιγράδι

Ολυμπιακός: Νίκησε 80-64 τη Βιλερμπάν και παρέμεινε σε τροχιά εξάδας

Ολυμπιακός: Δεν τα κατάφερε στην Πόλη – Έχασε 85-72 από την Ανατολού Εφές

Τι σημαίνουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι μεγάλες προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr