Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΟΠΑΠ: Η “Ιπποδρομίες ΑΕ” στο διεθνές ιπποδρομιακό φεστιβάλ του Leopardstown στο Δουβλίνο

ΟΠΑΠ: Η “Ιπποδρομίες ΑΕ” στο διεθνές ιπποδρομιακό φεστιβάλ του Leopardstown στο Δουβλίνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δουβλίνο, Ιππόδρομος, ΟΠΑΠ,

Με μια κούρσα αφιερωμένη στις ελληνικές ιπποδρομίες, στο διεθνές ιπποδρομιακό φεστιβάλ του Leopardstown στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, η Irish Thoroughbred Marketing τίμησε για το έργο της την Ιπποδρομίες ΑΕ, του ομίλου ΟΠΑΠ.

Η Ιπποδρομίες ΑΕ ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της «Διεθνούς Ημέρας», που πραγματοποιήθηκε στον ιππόδρομο του Δουβλίνου, την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017. Εκπρόσωποι της εταιρείας βρέθηκαν στο Leopardstown και απένειμαν το κύπελλο στον νικητή της έκτης κούρσας του προγράμματος.

Είναι η πρώτη φορά που οι ελληνικές ιπποδρομίες τιμώνται με αυτό τον τρόπο διεθνώς, γεγονός που αντικατοπτρίζει την αναγνώριση του έργου αναβάθμισης του ιπποδρομιακού προϊόντος, που έχει επιτελέσει η Ιπποδρομίες ΑΕ.

Ισχυροί δεσμοί μεταξύ ελληνικών και ιρλανδικών ιπποδρομιών

Η παρουσία της Ιπποδρομίες ΑΕ στο Leopardstown αντικατοπτρίζει την εξαιρετική σχέση ανάμεσα στις ελληνικές και τις ιρλανδικές ιπποδρομίες. Εξάλλου, στελέχη της Irish Thoroughbred Marketing – θυγατρική εταιρεία της διοργανώτριας αρχής των ιρλανδικών ιπποδρομιών, υπεύθυνη για την προώθησή τους – έχουν βρεθεί ήδη τρεις φορές στο Μαρκόπουλο και έχουν παρακολουθήσει από κοντά τις ελληνικές κούρσες.

Επιπλέον, η ιρλανδική εταιρεία συνεργάζεται ενεργά με την ελληνική ιπποδρομιακή κοινότητα, παρέχοντας κίνητρα σε Έλληνες ιδιοκτήτες για αγορές καθαρόαιμων ίππων από δημοπρασίες της Ιρλανδίας.

Ο νικητής ίππος στη «γαλανόλευκη» ιπποδρομία

Μετά από συναρπαστική μάχη στην ευθεία, νικητής στην κούρσα προς τιμήν της Ιπποδρομίες ΑΕ αναδείχτηκε ο τριετής Belgravia, με προπονητή τον Aidan O’ Brien, ο οποίος συγκαταλέγεται στους πλέον γνωστούς παγκοσμίως. Αναβάτης ήταν ο γιος του προπονητή, Donnacha O’ Brien. Εκ μέρους της ιδιοκτησίας (Coolmore), το τρόπαιο παρέλαβε ο πρώην προπονητής David Wachman.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Eurojackpot: Στις 21.15 η μεγάλη κλήρωση για το έπαθλο των 37 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Διαθέσιμοι οι λαχνοί της νέας έκδοσης του Εθνικού Λαχείου με εγγυημένο έπαθλο 1 εκατ. ευρώ – Στις 27 Μαρτίου η πρώτη κλήρωση

Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ κάθε εβδομάδα στο opaponline.gr – Εννέα νικητές κέρδισαν ήδη ταξιδιωτικές δωροεπιταγές*

Ο «παγκόσμιος» Απόστολος Χρήστου αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ μαζί με τον αδερφό του (βίντεο)

Το Eurojackpot κληρώνει απόψε 21 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων ως τις 19:00 αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr